Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges lenne egy kapcsolat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges lenne egy kapcsolat 0 Német tudással? A többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok 18 éves vagyok , 1 hónap múlva utazok ki Németországba , és sikeresen megismerkedtem egy 19 éves Német lánnyal , mit is mondhatnék beleszerettem rögtön , és ő is jelezte hogy érez valamit irántam. De itt jön a probléma , már lebeszéltük a találkozót is , de nekem a Német tudásom meg áll a köszönésnél . Ő annyit írt hogy nem probléma , mert megoldhatjuk hogy fordítón keresztül beszélgetünk (valljuk be az nem az igazi! ). Azóta elkezdtem tanulgatni a Németet de nehezen megy :/ . Szerintetek lehetséges lenne így egy kapcsolat hogy még csak most tanulom a Német nyelvet?

2016. máj. 11. 18:20
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
18%
Ich liebe ihre rose Haaren (?)
2016. máj. 11. 18:59
 12/33 A kérdező kommentje:

Tizenkettedik válaszoló: így máris értelmesebben fordítja le ( Köszönöm :)) .

De ez csak egy mondat. és napi szinten kb 3-4 órát chatelünk . :/

2016. máj. 11. 19:03
 13/33 anonim ***** válasza:
Az "ihre" az az "övé" nő nemben, kedves utolsó. A "deine" a tied. Szóval Ich liebe deine rose Haare.
2016. máj. 11. 19:05
 14/33 anonim ***** válasza:
Én is csak 2 és fél hónapig tanultam, na. Nem voltam benne biztos és inkább angol your-ról fordítattam le német-re. Ez gyütt elő. Dein-t akartam írni, de mivel E végződésű, die Haare, így deine. :(
2016. máj. 11. 19:08
 15/33 A kérdező kommentje:
ez úgy eddig rendben van , csak hogy ez nekem kevés ( nem kötözködni akarok :)) és ha ott leszek 1 hónap mulva nem fogok neki tudni mondani akármi értelmeset ezért is kértem segítséget hogy hátha mással is előfordult ez vagy valami jó tanácsot tud adni nekem hogy mit tegyek ! :)
2016. máj. 11. 19:09
 16/33 anonim ***** válasza:

Én el kezdtem 1 tanfolyamot, annyi tudásom volt amennyit gimiből hoztam, úgy h órán csak melegedtem. Egyből be dobtak középhaladóba. Annyit mondok, h magadnak tanuld meg a nyelvtant annyira, h mi a birtokos névmás és a szavakat. Múlt időt is 1-2 szóval ne 100%ban. Mindenki érteni fog.

(csak mint az előbb írtam, e végződésű szó, die, ezért deine. ha dein-t mondasz, akkor is megértik. Szintén ez az 1 kutya, 1 lány. ein hund, ein Madchen. Érteni fogják.)

2016. máj. 11. 19:14
 17/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Egy ilyen tanfolyam letehető 1 hónapon belül is akár?

2016. máj. 11. 19:18
 18/33 anonim ***** válasza:
Vmi ismerős ad 1 gyorstalpalót. Amúgy 1 hónap alatt intenzív is van. De az brutál sok és fárasztó.
2016. máj. 11. 19:20
 19/33 A kérdező kommentje:
az se érdekel ha beledöglök a fáradságba ! Szeretném ezzel meglepni és megtenni érte mindent!
2016. máj. 11. 19:23
 20/33 anonim ***** válasza:
ismerosom mar am joban tudnemetül mer ot el nemet felesegevel es neha elakad magyarba xD
2016. máj. 11. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!