Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel kéne lehívni?
Van egy srác, rohadtul szerelmes vagyok belé. Tud róla, hogy bejön, egy buli alkalmával oda vágtam neki, hogy jó pasi és nagyon bejön. xD
Egyébként is adom felé a jeleket, ő is adott már felém, de egyszerűen nem haladunk előre.
Akármit csinálok, mondok nem veszi a lapot.
Le kéne hívni, nem randizni, hanem csak úgy, hogy egy délutánt velem töltsön, kettesben.
Sokat jártunk le még pár hete, de úgy, hogy az összes haverjával bulizni.
Azóta a haverjai és én köztem történt egy kis nézeteltérés és így már nem járok le velük.
De a sráccal szívesen eltöltenék egy délutánt, viszont fogalmam sincs milyen ürüggyel kéne lerángatnom.
Nem merem neki azt mondani, hogy "Szia, esetleg egy kávé, kaja valahol?" Egyből randinak venné. Volt már ilyen. xD
Annyit mondtam, hogy szaladjon le a házam elé egy dologgal, erre megkérdezte, hogy most akkor én randit szervezek-e. xD
Szóval milyen ürügyet találjak ki, hogy lejöjjön hozzám?
15/L és 15/F
most csak bejön vagy szerelmes vagy belé? mert nagyon nem mindegy.
milyen nézteltérés? amúgy lehet, hogy tetszel neki, de nem akar semmi komolyat szerintem.
mellesleg 15 évesen hova sietsz?
Szerelmes vagyok belé, de ő annyit tud, hogy bejön nekem.
Másodszor: Nem sietek. Annyiban sietek, hogy lassan itt a nyári szünet és meg fog vele szakadni a kapcsolatom, addig mindenképpen kéne valami nagyobbat lépnem, hogy kapcsoljon.
"gy buli alkalmával oda vágtam neki, hogy jó pasi és nagyon bejön. xD "
Ennél primitívebb módon már el sem mondhattad volna.......:)
Nyilván nem ilyen formában mondtam, kedves válaszoló. :)
Egyébként normális válaszokat szeretnék, nem kötekedést, most én attól nem leszek előrébb, hogy belém köttök, de szerintem ti sem.
Úgy, hogy baromira nem ő szokott lehívni, hanem a haverja.
És egyébként nem írunk sem facen, sem sehol, sem a telefonszámom sincs meg neki. Én meg nem fogom rátukmálni, ha ő magától nem kéri, már pedig nem fogja, mert úgysem fogja merni elkérni.
És rohadtul megszakad nyárra köztünk a kapcsolat.
Esküszöm itt olyan 'okos' emberek vannak, hogy az hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!