Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mi lehet nálam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi lehet nálam?

Figyelt kérdés

Tegnap vitáztunk a párommal megbeszéltük, azt mondta nincs semmi baj.

De olyanok vannak bennem hogy okay megbeszéljük, de akkor is a multban marad és majd egyszer megelégel, vagy megcsal stb és én ezektől félek és ilyenek vannak bennem.. de latom rajta hogy szeret meg tegnap is kuzdott azért h ne veszítsen el, de én szakitani akartam ezek miatt akkor az volt bennem..

Most nyugodt vagyok..... de mi lehet ez ?

2016. máj. 6. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha szakítani akartál, akkor miért nem tetted meg????

Legyél határozott! Ha szakítani akarsz veele, az nem véletlenül van.......

Sokan megenyhülnek, mikor kimondják,szakítani akarnak és a másik elsírja magát/bármilyen szomorú arcot vág vagy bizonygat. De nem kell se megenyhülni, se sajnálni a másikat. Egy olyan kapcsolatban nem érdemes lenni,ahol már felmerült a szakítás gondolata.

Minek boldogtalanul lenni egy kapcsolatban, csak azért, hogy szegény másikat ne bántsd meg???

2016. máj. 6. 10:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Azért nem tettem mert nagyon szeretem !!!!!4

Csak nem értem miért vannak ezek a gondolatok bennem vagy hogy mitől lehet... Volt már valaki így ?

2016. máj. 6. 10:37
 3/4 A kérdező kommentje:
De mi lehet ez hogy ugy erzem hogy okay megbeszéljuk és olyan erzes van bennem h ott marad a multba és ebbol lesz később majd.....
2016. máj. 6. 10:48
 4/4 Thomika20 ***** válasza:

Az apróbb dolgok, ha nem beszélitek meg normálisan, azok benne maradnak az emberben. Ez tény és való, nem csak nálad van így, másnál is.

Én is mikor dobtak, olyan dolgokat kaptam vissza, amik már nagyon régen történtek és igazán nem is volt szó róla soha.

Elég durva. Korod? 14-15-nél nem tartalak többnek.

2016. máj. 6. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!