Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek a csajnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Áron vagyok!Van egy lány az osztályan es mindig nyúzza az arcom és mondogatja h milyen cuki vagy meg ilyenek!Sokszor mosolyog mikor ram néz es mivel hátam mögött ül rugdosa a seggem es firkalgatja a nyakam tollal es milor hatra nezek ezutan sokszor mondja nevetve mi van cukifej!Tegnap azt is mondta mi van szerelmem de igy viccesen!Akkor en mivel valentin napra vittem neki csokit igy ma mondta tudjuk a szerelmes vagy belem Árika mert ez a becenevem nala! A pupilai is neha kitagulnak mikor ram nez parszor mondta mar h milyen szep szemem van meg ilyenek!Szerintetek(13 eves vagyok)2016. máj. 4. 06:43
1/3 anonim 

válasza:

Szia!
Szerintem lehet tetszel neki.Bár,ez fordítva szokott működni,mert a fiúk szoktak csipkelődni ha valaki tetszik nekik.Ha tényleg néz téged sokszor,és mosolyog rád,akkor szerintem tetszel neki.Ő hány éves?Gondolom osztálytársak vagytok.Miért nem kérdezel rá?Nem veszíthetsz sokat vele ha megkérdezed,legalább tudni fogod az igazságot.
Remélem tudtam segíteni Neked.
3/3 anonim válasza:
Viccesen tudatja veled hogy tetszel neki.. :D én bírom azokat a csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!