Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem a lány? A többi lent
Kérlek olvassátok el a történetemet, és segítsetek..
Megismertem egy lányt 2 hete. Úgy történt az egész, hogy éppen városnapok voltak, és én ráírtam a lányra facebookon. Végül kimentünk 2esbe a városba, sokat nevettünk együtt 3-4 órát, majd végül hazakísértem. Másnap is kimentünk, megismertem a barátnőit is. Amikor fázott(este) akkor odaadtam neki a kabátom, hogy ne fázzon :) Viszont 1-2 perc múlva visszaadta, hogy ne fázzak meg.(én próbáltam rávenni, hogy tartsa meg,mert nem fázok stb.) A 3. nap kicsit rosszabb volt, mert nem jutottam mindig szóhoz, mert elég sokan voltunk, de attól még együtt voltunk :D Majd a városnapok után 4 napot messengeren beszélgettünk átlagos témákat(filmek,vicces képek stb.) Próbáltam kihívni őt a parkba, de azt mondta hogy nincs ideje, mert biciklizni megy a barátnőivel.(közbe meg nem is mentek ki, ez szerintem kifogás volt). Beszéltem a barátnőjével, el mondtam hogy mi bánt stb. SZERINTEM a barátnője beszélt vele, ugyanis pénteken kihívott a parkba. Nagyon jól telt, beszélgettünk, nevetgéltünk és haza is kísértem. Viszont nem volt sajnos kézfogás, mert nem nagyon adódott pillanat rá. :( Eltelt 4 nap, messengeren beszélgetünk egymással, viszont még mindig nincs semmi. Az bánt engem, hogy mindig én írok rá, mert ő nem nagyon szokta kezdeményezni a beszélgetést, maximum 1-2x.. Nemsokára jönnek a vizsgák, és ez neki sokat számít(ahogy nekem is), nem tudom, hogy ez befolyásolhatja-e. Illetve volt 1 évvel ezelőtt egy kapcsolata, és ott is a városnapokon ismerték meg egymást, viszont szakítottak a sok veszekedés miatt... Most nem tudom, hogy szeret-e, időre van szüksége, vagy csak egy barát vagyok neki?
Így végszóként elmondanám, hogy nagyon szeretem őt, és mindig rá gondolok :)
(15/F)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!