Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy ókori királyba, mit tegyek? 16/L
Figyelt kérdés
Elképesztően beleszerettem egy ókorban uralkodó királyba. Azt nem szeretném kiírni, hogy kibe, de már kislánykorom óta tart. Egy filmmel kezdődött az egész, azóta már olvastam is tőle különböző fennmaradt műveket.
Örökös letargia uralkodik rajtam, amiért sosem lesz az enyém, a semmibe epekedem utána.
Mit tehetnék? Több éve tart komolyan,eddig még nem tudtam belőle kiszeretni, úgy érzem, bele fogok bolondulni.
Kérlek segítsetek.
Köszönöm előre is! :)
2016. máj. 1. 19:24
11/12 anonim válasza:
"azóta már olvastam is tőle különböző fennmaradt műveket"
Melyik ókori királynak ismertek a saját művei?
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, megfontolóra veszem a véleményeket, tanácsokat.
Egyébként nem tudom, hogy más ókori királyoknak maradtak-e fenn művei, de neki igen.
2016. máj. 2. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!