Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BarnaTibor 2201 kérdése:
Barátnőm szünetet akar miért?
Figyelt kérdés
17 vagyok. Én szeretem a barátnőmet, mivel sokat hiányzik az iskolából, keveset találkozunk mindig talál kifogást mindenre. És ez miért van? Mikor én úgy érzem hogy normális vagyok hozzá a szeretem.2016. ápr. 29. 18:05
1/2 anonim 

válasza:

Nem benned van a hiba.Sajnálom hogy ezt kell írjam,de valószínűleg ő nem szeret annyira téged mint te őt.Azt javaslom hogy beszélj vele erről kettesben,normális hangnemben.Ha látod rajta hogy változtatni akar,adj neki egy esélyt,de ha nem,hagyd ott.Sokkal jobbat érdemelsz annál,minthogy mindig el legyél hanyagolva!
2/2 A kérdező kommentje:
Meg fogadom a tanácsodat. Nagyon szépen köszönöm !
2016. ápr. 29. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!