Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnénk még "kettőnkért"?

Őszintén szólva, csak te tudod, mi a helyes.
De, megpróbálok segíteni, hogy megtudd, mi a jó út.
Azt mondják, hallgass a szívedre. Biztos, hogy többször el akarod viselni, amit ő tett veled? A jövőben milyen hatással lennének azok rád? Ezeken érdemes eltöprengeni, és mérlegelj!!!
Fontos, hogy ne feledkezz meg arról, ő mit érez, mit gondol. Nem tudom, mennyi idősek vagytok, de én olyan 13-14-nek saccollak. Az ember még sokat változik, akár 1-2 év alatt is. De, hogy jó irányba, vagy rosszba, idő kérdése. Érdemes átgondolni, mi lenne jó abban, ha összejönnétek (vagy legalábbis tovább ábrándoznál róla), és mi lenne a rossz... Én is rajongtam olyan srácért 1,5 évig, akiről a végén kiderült, hogy nem igazán van a földön, és ez nekem nem jön be.
Amúgy ez az egész ügy nagyban függ, hogy milyen súlyú fájdalmat okozott neked! Helyezd magad az első helyre! Gondolkozz el alaposan, ne hozz hirtelen döntést!

Ez így már mindjárt más szemszög! :D
Feltételezem, nem volt még neki kapcsolata, mivel tojik mint egy tyúk. Próbálj meg segíteni neki, ne félj az érzéseidtől! Próbáld kimutatni, ha szóban nem megy, egyszerűen fogd meg a kezét, vagy simogasd meg a vállát, hátát, karját. :)
Köszönöm:)
Hidd el, folyamatosan ezen gondolkozok, és magamat helyezem előre. Persze nem csak magammal vagyok elfoglalva, nézem azt is, hogy neki mi lenne a jó. Én viszont csak mellette tudnék boldog lenni, és ha már csak eltudnék neki mondani mindent, meg betudnám vallani neki szemtől szembe hogy mennyire szeretem akkor már megkönnyebbülnék, és bármi is lenne a válasza nem bánnám meg hogy elmondtam neki, hisz akkor tudom, hogy végre megtettem mindent kettőnkért és talán lenyugszok valamennyire.
Dehogy volt kapcsolata :D
Épp ez az, velem egyidős de olyan idióta hogy már fáj :D
Egyszerűen semmit sem vesz észre, pedig szinte mindent miatta csinálok, mégsem látja hogy mennyire fontos nekem. A szájába kell rágni mindent, vagy le kell neki írni egy lapra hogy megértse :D
Ezért is van nehezebb dolgom :/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!