Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti azt szeretitek ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti azt szeretitek ha egy lány a "kezdeményező" vagy inkább ti?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 20. 18:47
1 2
 11/14 anonim válasza:
Akarki ahogy eppen jon.
2016. ápr. 22. 22:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyreszt hizelgo, ha egy no kezdemenyez, masreszt szamomra az erettseg jele is, hogy ha szeretne valamit, akkor tesz is erte, raadasul egyenesen, nem mindenfele korkoros hokuszpokusszal, amit ugyse veszek eszre.

Szoval nalam eleg nagy piros pont, ha egy no tud kezdemenyezni - talalkoztam mar olyan novel, akivel szemben alapbol nem akartam volna kezdemenyezni (mert epp egy masik celpontban gondolkodtam, aki nem volt ott), de azzal, hogy odajott hozzam, es egy nagyon szimpatikus modon kezdemenyezett, ezzel felkeltette az erdeklodesemet.

2016. ápr. 24. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:

menj oda hozzá, beszélgessetek, ha ő nem hív el magától valahova, hívd el te, ha magától nem nyílik meg, akkor beszéltesd, nyisd meg, érezze, hogy érdekel téged és remélhetőleg egy idő után bekapcsolódik. vannak fiúk, akik suták, ügyetlenek ebben. sokan vannak, akik még a tök egyértelmű jelzéseket sem veszik észre, nem tudják/merik úgy értelmezni, ezért nem mernek lépni sem, mert félnek a kudarctól. ha nálad nem vallanának kudarcot, akkor ezt éreztesd velük, akár ki is mondhatod. ettől remélhetőleg megjön a bátorsága.

nem kell persze ajtóstól rontani a házba, mert kellemetlen lehet, ha ő pont megijed egy kezdeményező lánytól, vagy esetleg kiderül, hogy mégsem érdekled. szóval eleinte csak finoman közeledj és csak ha ő nem reagál, akkor lépj méghatározottabban.

2016. ápr. 24. 09:55
 14/14 anonim válasza:
Szerintem egy mósolyal mutasd meg hogy kezdeményezhet vagy amikor találkoztok öleld meg és azután már szerintem nem fog félni.
2017. febr. 10. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!