Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok hogyan állapíthatnám még hogy egy lány szerelmes E belém?
Azok alapján amit irtal inkabb azt mondanám h eddig utalt es most kicsit kibékült veled, ebből nehezen lesz szerelem!Az jutott eszembe, lehet h hulyeseg de mondj olyat neki amin majd este tud gondolkodni.(én pl mindig szoktam este gondolkodni a napomon es ha vki furat mondott vagy furán nézett ram akk azon elgondolkozok.Csinald ezt es ha gondolkodik rajta rájön h tenyleg csak hazugsagok voltak azok amiket hallott es ha vkin sokat gondolkodik abba furcsa módon beleszeret!) es amikor szented mar tul van ezen a gondolatmeneten akk mondd el neki h minden csak hazugság volt es h tetszik neked.Elotte persze udvarolj neki kedvességgel, udvariassággal, akar csokival is. Ez nagy hülyeség lett de azert remelem segitettem 13/L
Am én is 13 vok de csak 6.-os!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!