Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 13 éves vagyok hogyan állapíth...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok hogyan állapíthatnám még hogy egy lány szerelmes E belém?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban akibe már első óta szerelmes vagyok de eleinte nem volt olyan komoly és 1 év múlva már el is felejtette mindenki, de tavaly egy barátommal egyre többet beszélgettünk ilyan dolgokról és megint beleszerettem. Hetedikre már olyan komoly volt ez az egész hogy minden nap csak rá tudtam gondolni aztán megint kitudódott.Az osztályban mindenki csak erről beszélt és a barátaim is ezzel nyaggattak a Vanda (mert ez a lány neve) először csak így reagált:"Györe te kibe vagy szerelmes?"erre én lefagytam, de végül nem őt mondtam legyen ennyi elég. Aztán a barátaim el kezdték minden féle hazugságokat, perverzségeket mondani mondván hogy ettől majd jobb lesz és az lett a vége hogy már szóba sem állt velem csak alig alig a sok perverz hazugság miatt. Aztán második félévre már azért lecsillapodtak a dolgok és a Vandával is egyre többet beszélgettünk és mostanra már nem tudom eldönteni hogy tényleg szerelmes e belém vagy nem. Azt szeretném megkérdezni hogy miről állapíthatnám ezt meg?
2016. ápr. 20. 15:05
 1/3 anonim válasza:
Kedves Györe Dominik! Szóval. Kezdjük azzal, hogy mégis mi a büdös életből gondolod azt, hogy ez a bizonyos Vanda szerelmes beléd? Attól, hogy még hozzád szól nem kell feltétlenül azt hinni, hogy "URAMATYÁM, ez a csaj tuti belém van zúgva". Azt, hogy szerelmes e beléd azt én nem tudhatom, de azért abból, amit leírtál nem annyira valószínű. Üdvözlettel: Vanda ( de nem az ;) )
2016. ápr. 20. 15:44
 2/3 anonim válasza:
Hogyha néz, sokat mosolyog melleted, nevet a kevésbé vicces vicceiden. Visszont tanácsolom, hogy mond el neki az igazságot ha még nem tetted. (Mármint h nem is tetszik a lány csak nem akkartad bevallani, meghogy azok csak kitalációk.) Egyébként te kezdeményez. Bókokkal, célozgatásokkal, tekintett keresésel, jó beszélgetésekel.
2016. ápr. 20. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Azok alapján amit irtal inkabb azt mondanám h eddig utalt es most kicsit kibékült veled, ebből nehezen lesz szerelem!Az jutott eszembe, lehet h hulyeseg de mondj olyat neki amin majd este tud gondolkodni.(én pl mindig szoktam este gondolkodni a napomon es ha vki furat mondott vagy furán nézett ram akk azon elgondolkozok.Csinald ezt es ha gondolkodik rajta rájön h tenyleg csak hazugsagok voltak azok amiket hallott es ha vkin sokat gondolkodik abba furcsa módon beleszeret!) es amikor szented mar tul van ezen a gondolatmeneten akk mondd el neki h minden csak hazugság volt es h tetszik neked.Elotte persze udvarolj neki kedvességgel, udvariassággal, akar csokival is. Ez nagy hülyeség lett de azert remelem segitettem 13/L

Am én is 13 vok de csak 6.-os!

2016. ápr. 24. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!