Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Az osztàlyban van egy làny,és szerelmes vagyok belé,de nem merem elmondani neki.Lassan 9 éve,hogy ismerem,de eddig nem mertem elmondani.Pattanàsos vagyok és lehet azért nem tetszem neki? Volt egy 2 napos osztàlykiràndulàs nemrég és összetévesztettem a szobákat mert mâr fáradt voltam,és véletlen rànyitottam mikor öltözött (nem meztelen volt),majd zavarba jöttem és elszaladtam (NEM VAGYOK MELEG),és így azóta nem beszéltem vele.mi a véleményetek erről?lànyok válaszàt várom. 14/F

2016. ápr. 19. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy jött volna abból hogy elszaladtál hogy meleg vagy?:D főleg hogy előtte írtad hogy szerelmes vagy egy lányba..jhaaahj. Na szóval: a pattanásosság ne zavarjon, én legalábbis amikor szerelmes voltam rohadtul nem érdekelt hogy pattanásos e az illető vagy nem. Az érthető hogy ez ciki volt, neked és valószínűleg neki is, de beszéljétek meg! Kérj bocsánatot természetesen és csinálj viccet belőle:) Véleményem az hogy úgy viselkedsz mint a legtöbb nem túl magabiztos 14 éves. Nem a legkellemesebb helyzet, de nem helyrehozhatatlan:) 19l
2016. ápr. 19. 17:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki irnà,h "meleg vagy?"azert irtam,bocsanatot kertem tole meg aznap #telo
2016. ápr. 19. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia kérdező! Mosolyog rád a lány?

És egyébként megkérdezhetem hogy hol laksz?(nem kell az utca meg ilyenek csak maga a hej) pl: budapest, kistarcsa, gyömrő, nagytarcsa, stb.)

2016. ápr. 21. 16:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia,csak akkor ha valami vicceset mondok neki,Szerbiában lakunk mind a ketten (Bajsán)
2016. ápr. 21. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!