Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy megszokas?
Egyutt vagyok 1,5 eve a baratommal es ugy kb. egy honapja gondolkodom azon, hogy szeretem-e meg.
Volt olyan mostanaban, hogy annyira nem vartam a talalkozast hanem olyan mindegy volt. De neha meg nagyon jol esett vele lenni. Utobbi idoben hamarabb felkapom a vizet olyan aprosagokert amikkel eddig nem is foglalkoztam. Fiatal vagyok es neha vagyok egyfajta szabadsagra. Amikor csak en es a legjobb baratnom vagyunk es bulizunk. De megis valahol ugy erzem, hogy szuksegem is van ra. Ha belegondolok, a szakitasba akkor eleg rosszul erzem magam, de ennek ellenere ketkedem. Mintha tul szuk lenne nekem a ter amit kapok. Tudom, hogy sohase fogok ennyire megbizhato embert talalni, mint O. Es azt mondta, ha szakitunk most akkor tobbet mar nem leszunk egyutt.
Teljesen el vagyok bizonytalanodva, mert nem tudom mi a jo dontes hosszu tavon.
Nem vagyok abban biztos, hogy folytassam vagy ne. Kerlek segitsetek. :) 18/L
(Legelső válaszoló vagyok)
Akkor azt javaslom, hogy tartsatok szünetet. Mond neki, hogy szabadságra vágysz, amibe ő csak egy sima jóbarát. Mond neki h szeretnel olyan dolgokat csinalni, amibe ő nem fér bele, csak egy irtójó barátként. Ès ha ezeket megismertétek akkor talán újra össze jöttök. Ha meg nem, akkor fiatal vagy úgyis találsz még 1000 hasónló jópasit:) , ha nem ezt a választ vártad, de mást erre nem tudok mondani.
Ui; Sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!