Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a leggjobb barátomba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval kb 5 éve szerelmes vagyok belé, viszont már régen ismerem. Eközben volt egy komolyabb, másfél éves kapcsolatom de akkor is csak őt kerestem a srácban. Eddig nem volt semmi köztünk, tényleg csak barátok vagyunk, együtt gamelünk és itt ki is fulladt a kapcsolatunk, viszont én többet szeretnék. 17/L2016. ápr. 10. 08:03
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és már egyszer elmondtam neki még ált suliba de annak igazából semmi következeménye nem volt.
2016. ápr. 10. 08:07
2/5 anonim válasza:
Hát szerintem ne zúdítsd rá egyből, hogy tetszik neked! Először "puhíts" meg...és utalgass rá, utána megmondhatod. De számolnod kell avval is, hogy tönkremegy a barátságotok, és nem tetszel neki...
Hajrá!
3/5 anonim válasza:
egyszer játék közben fogd meg a joystick-ját
4/5 Dj Bax válasza:
Ha úgy adódik a helyzet kezdeményezz és majd kiderül viszonozza e ölelés csókféleség esetleg
5/5 anonim válasza:
"Szóval kb 5 éve szerelmes vagyok belé, "
NA, elmondom, hogy ez az elmúlt 5 évben már nem barátság volt. Barátságban nincsen szerelem, onnantól kezdve, hogy az egyik többet érez, már nem barátság többé.
Mit tegyél? Vagy elmondod neki, vagy szenvedsz tovább nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!