Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok a leggjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a leggjobb barátomba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval kb 5 éve szerelmes vagyok belé, viszont már régen ismerem. Eközben volt egy komolyabb, másfél éves kapcsolatom de akkor is csak őt kerestem a srácban. Eddig nem volt semmi köztünk, tényleg csak barátok vagyunk, együtt gamelünk és itt ki is fulladt a kapcsolatunk, viszont én többet szeretnék. 17/L

2016. ápr. 10. 08:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és már egyszer elmondtam neki még ált suliba de annak igazából semmi következeménye nem volt.
2016. ápr. 10. 08:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ne zúdítsd rá egyből, hogy tetszik neked! Először "puhíts" meg...és utalgass rá, utána megmondhatod. De számolnod kell avval is, hogy tönkremegy a barátságotok, és nem tetszel neki...

Hajrá!

2016. ápr. 10. 08:07
 3/5 anonim ***** válasza:
egyszer játék közben fogd meg a joystick-ját
2016. ápr. 10. 08:13
 4/5 Dj Bax válasza:
Ha úgy adódik a helyzet kezdeményezz és majd kiderül viszonozza e ölelés csókféleség esetleg
2016. ápr. 10. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:

"Szóval kb 5 éve szerelmes vagyok belé, "

NA, elmondom, hogy ez az elmúlt 5 évben már nem barátság volt. Barátságban nincsen szerelem, onnantól kezdve, hogy az egyik többet érez, már nem barátság többé.

Mit tegyél? Vagy elmondod neki, vagy szenvedsz tovább nélküle.

2016. ápr. 10. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!