Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
M3nt4egy kérdése:
Nem tudom mit tegyek. Hol rontottam el?!?
Figyelt kérdés
13eves Lany vagyok vékony (36-7 kg) a fogaim se szépek Annyira mivel kiallo z első két fogam.. (gondolom erre szükség volt h választ irhassatok) szóval. Van egy fiú aki tetszik nekem de a baratnomnek is tetszik. Mind a ketten úgy voltunk h akarmelyikonkkel is jön össze akkor nem romolhat a baratsagunk.. De a baratnomet valasztotta én meg túl gyenge voltam és mostanában már éppen h egymáshoz szólunk ha úgy van. A fiúval úgy ahogy el vagyok állítólag ''barátok''vagyunk. De persze a pali is tudja h tetszik nekem de mégis bunkó. Facebookon jól melbeszelgetunk de eloben meg baszik köszönni vagy hozzamszolni.. De az előtt amikor nem tudta h tetszik nekem akkor tök normálisan beszéltünk egymással. Szerintetek hol rontottam el?? ! !!?2016. ápr. 9. 23:33
1/2 anonim válasza:
Ott, hogy azt mondtátok, nem romlik el a barátság, bárkit választ. Lekellett volna mindkettőtöknek mondani a srácról a barátságotokért.
2/2 Mindegy66 válasza:
Igazat adok az elsőnek. + gondolom kellemetlenul erintette ez es ha jobban bele gondolsz, barmennyire is joba vagy a bnoddel biztos h mesél rólad és lehet h n epp jot (lehet h nem csak feltetelezes). De forditott helyzetben te nem igy reagalnal? Ha a "szerelmed" "legjobbhaverja"-nak bejonnel, utana ha megtudod biztos te sem ugy bannal vele ahogy az elott. Sztem szard le mindkettot es ne is beszelj ilyen rondan nem illik egy lanyhoz, foleg nem egy 13eveshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!