Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha a suliban tetszik egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a suliban tetszik egy lány, akkor hogyan "szerezzem meg"? Aki hasonló cipőben jár (t), az tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Most 10-es vagyok és év elején az egyik mellettünk lévő terembe rakták az új 9.-ket és szinte év eleje óta van egy lány, aki nekem nagyon tetszik (szép is meg jól öltözködik). Igazából mi ismerősök vagyunk a facen, csupán látásból ismerjük egymást, de még soha nem beszéltem vele és úgy érzem, h szerelmes vok belé. Tudtommal a facebook szerint nincs partnere, bár lehet h van csak "titkolja" a nyilvánosság előtt és nem rak fel képet, ahol a pasijával együtt szerepel, de ettől függetlenül hogyan jöjjek össze vele? Ha megtudom, h egyedül van és ezáltal lehetőség van a meghódítására, akkor milyen lépéseket/cselekedeteket ajánlotok nekem?

2016. ápr. 9. 20:57
 1/8 gnoomage ***** válasza:
100%
Ne légy annyira barom mint amennyire a kérdésedből lehet következtetni rád...
2016. ápr. 9. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Bocsi, egyetértek az elsővel:D.

Kezdeményezz vele beszélgetést, akár élőben akár Facebookon (ha már ismerősök vagytok).

2016. ápr. 9. 21:09
 3/8 A kérdező kommentje:
És ha elmondom h tetszik, akkor milyen fajta reagálást várjak?
2016. ápr. 9. 21:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Először talán meg kellene ismerned, higy biztosan tud, szeretnél-e tőle valamit.
2016. ápr. 9. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem szabad konkrétan elmondani hogy tetszik. Csak finoman szabad célozgatni rá. Pl legyél kedves, dicsérd, meg ilyenek.. Kezdeti lépésnek meg próbálj vele valahogy beszédbe elegyedni, és figyeld hogy viselkedik, hogy tetszel e te is neki.
2016. ápr. 9. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:

ráírsz facen, beszélgettek ott, aztán megbeszélitek, suli után talizzatok, élőben beszélgettek és utána egyre többet taliztok, csináltok közös programokat, közelebb kerültök egymáshoz és akkor kialakulnak a dolgok, ha minden jól megy...

ha meg nem, akkor már a beszélgetésbe és a találkozásba se megy bele

2016. ápr. 9. 22:20
 7/8 petikevokosztcsa válasza:
Én régen még Face-n beszèlgettem egy lánnyal aki tetszett és én finoman kezdtem. Tudtam, hogy szingli, de ezt úgy lehet könnyen megtudni, hogy viccet üzöl kicsit magadból, hogy nem vagy senkinek se az esete, milyen rossz szinglinek lenni meg stb. Én nekem azt mondta mikor mondtam hogy ronda vagyok, hogy nem igaz, jóképü vagyok stb. De majd menni fog csak kezdjél el vele rendesen beszélgetni. Majd érezni fogod mit kell mondanod. :)
2016. ápr. 10. 20:28
 8/8 anonim válasza:

Kedves #7-es, én lányként mondom, hogy halálunk az olyan fiú, aki ilyeneket csinál. Egy: utáljuk az olyan fiúkat, akik sajnáltatják magukat. Kettő: ez a nyomulás egyik formája. Három: ezzel ráadásul kellemetlen helyzetbe hozod a lányt, mert mi mást mondjon, ha arról siránkozol neki, hogy ronda vagy?! Nyilván nem fogja azt mondani, hogy "Igen, az vagy." Meg akar majd vigasztalni, és értelemszerűen azt mondja, hogy szerinte jóképű vagy, természetesen nem fog megbántani.

Úgyhogy ezt a módszert szerintem kerüld el, kedves kérdező!

2016. jún. 29. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!