Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek milyen ok állhat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ok állhat emögött?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,aki nagyon tetszik nekem és egyértelműen én is neki.Több van köztünk,mint barátság,tipikusan az a "kimondatlan" dolog...tehát mindketten tudjuk a szitut,de mégsem mondjuk ki hangosan....aztán lehet,hogy Ő nem biztos abban,hogy nekem tetszik Ő,de szerintem elég egyértelmű :D

Na most az lenne a kérdésem,hogy szerintetek miért nem hív el randira?Folyton flörtöl velem,"úgy" nézünk egymásra,és egy bátor fiúról van szó,bár azért ahhoz már lehet félénkebb,hogy el is hívjon valahova...ez miért van?A visszautasítástól fél?Hisz annyira látszik rajtam is,hogy tetszik nekem,csak észreveszi.Már egyszer elhívott,amikor többen voltunk barátokkal szórakozni,de randira még nem...szerintetek elfog?Mit csináljak?Várjak?Mert én biztos nem fogom elhívni sehova.

Köszi előre is a válaszokat!! :)

2016. ápr. 8. 21:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És ez miért baj,hogy én nem akarom elhívni randizni?Lehet régimódi vagyok,de én úgy gondolom,hogy ez a fiú dolga.Igen,a lány is léphet,nyithat felé,de egy igazi randifelkérés szerintem a fiú feladata,mert azért ne cserélődjenek már fel a szerepek.
2016. ápr. 9. 16:42
 12/14 anonim ***** válasza:
#11: Szerintem igazad van, akármilyen egyenjogúság is van, ez a srácok dolga :)
2016. ápr. 9. 16:45
 13/14 anonim válasza:

Ismerős helyzet. Lehet, hogy fél, vagy ilyesmi.

De szerintem se te kellene elhívd, ez a fiúk dolga.

2016. ápr. 9. 19:06
 14/14 A kérdező kommentje:
#13:A ti helyzetetekben is te vagy a lány vagy fordítva? :)
2016. ápr. 9. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!