Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen már ideje lenne elkezdeni barátnőt keresni,
vagy még korai lenne? 13/f vagyok
Ha érttnek érzed magad erre és van is kiszemelted akkor nyugodtan.
De menőzésből ne kezdj bele.😉
És ne csüggedj ha elsőre nem jön össze.
13/l
2016. ápr. 8. 20:03
Szerintem nagyon korai, de én már felnőtt vagyok :) A helyedben 15 éves korig biztosan nem barátnőznék és azt is kalkuláld be, hogy a lányok korábban érnek, emiatt sokszor egy 13 éves lánynak már van pasija (ami szerintem szintén nem jó, mert még túl kicsi az egészhez) és általában jóval idősebb a fiú, mint a lány. Egy 13 éves fiú még nem néz ki férfinak. Persze ha úgy alakul és megismerkedsz valakivel spontán, akkor más a helyzet.
2016. ápr. 8. 20:08
jézusom, hát én nagyom régimódi lehetek vagy talán nem is ebbe a generációba kellett volna születnem... hát figyelj, ha annyira nagyon akarsz, keress, hajrá. én még tuti várnék a helyedben, de hát az én vagyok... :D
17
2016. ápr. 8. 20:10
legalább 2-3 évet szerintem várj még, addig úgyse sok mindent tudsz csinálni
2016. ápr. 8. 20:10
Most nem tudod eldönteni, vágysz-e a barátnőre, vagy sem? Akkor még korai.
2016. ápr. 8. 20:13
6/10 A kérdező kommentje:
a normális lányok 15 ev alatt senkivel nem járnak és ez nem véletlen... en us gyökér voltam 13-14 évesen ott komolydtam csak meg... ugyan 14.. évem végén már volt barátnőm (asszem xd) de óriási hiba volt mert buta voltam még rosszul választottam és gyakorlatilag saját magamat tiportam bele a földbe amikor szakitott... (igen nem volt 100as a csaj) mindenképp várj meg vele de minimum 14 eves lányt nézz akkor is alá ne adj mert nagyon komolytalanok
2016. ápr. 8. 23:00
Szerintem ne úgy állj hozzá, hogy: na, akkor keresek magamnak barátnőt. :D
Én lányként mondom, hogy ez nem jön be a - legtöbb - csajnak. Inkább várd meg, amíg jön egy olyan lány aki nemcsak tetszik, mert "hű, de jó segge van", hanem csodálatosnak érzed és igazán beleszeretsz. Aztán bepróbálkozhatsz Nála és ha esetleg, később összejöttök, nem kell korainak érezd szerintem. 13 éves kor az átlag nagyjából.:)
Remélem, segítettem:)
15/L
2016. jún. 21. 08:07
"a normális lányok 15 ev alatt senkivel nem járnak és ez nem véletlen"
- Azért ez erős túlzás. Egyetlen kellemetlen tapasztalat miatt még ne jelentsünk ki ilyeneket.
2016. jún. 21. 08:40
A járás kortalan. De van különbség hogy mi a járás egy 13 és egy 20 éves között. Ha szerelmes vagy, az nem baj. Ha jársz valakivel az nem baj. Normális. Csak hogyha ilyen korban szeretnél szexelni, na az nem normális, de ha együtt bicikliztek, fagyiztok az normális. Amúgy attól függ mennyire vagytok érettek.
2016. aug. 10. 18:15
Kapcsolódó kérdések: