Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mit jelent a szerelem? A saját példáitokkal hogyan tudnátok meghatározni?
Először azt hittem, hogy nincs, aztán...
megláttam, és ahh.
Először remek érzés, főleg, ha ő is küld apró jeleket irányomba, viszont reménytelen meg plátói a korkülönbség miatt, és az is közrejátszik, hogy mindketten gyávák vagyunk és megnémulunk egymás közelében.
Szerelem=fájó, keserédes dolog.
Mintha valami belülről ègetne, de közben megfagyaszt. Valami ellentètes èrzelem, ami furcsa dolgokra kènyszerít. Elveszejteni, csak azèrt, hogy boldog legyen, mèg ha te így magányosan tengeted továbbra is a napjaid. Amikor egyszerre akarsz nevetni ès sírni. Mikor lerogysz a konyhakőre ès nem tudod, hogy mit csinálj, ès mindenki aki lát segíteni próbál, de nem tudod elmondani mi törtènt. Mert nem tudják megèrteni.
Számomra ilyen, bocsi ha hosszú lett.
Mikor meglátom, úgy ver szívem, h. majd' kiugrik a helyéből, és úgy vonzza a tekintetem, mint a mágnes.
Mindig vele szeretnék lenni.
Már a látványától 'forr a vérem'; azt érzem, hogy legszívesebben 'rámásznék'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!