Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk, ti mit csinalnatok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti mit csinalnatok?

Figyelt kérdés

Tegyuk fel, van egy lany aki tetszik neked, es neki te is tetszel, de ezt nem tudod. Legyen a lány neve XY.

XY legjobb baratnoje megkerdezi toled, hogy nem tetszik e neked veletlen XY. Mit valaszolsz a legjobb baratnonek, aki tudod hogy el fogja mondani XYnak, hogy te mit valaszolsz. Te NEM tudod, hogy tetszel XYnak. Mit válaszolsz?

(Ez egy velem megtörtént eset volt, es azt irta nem, de előtte is es most is néz allandoan.)

Szóval ti Igen mondanatok vagy nemet a legjobb baratno kerdesere?

2016. ápr. 8. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Én igent mondanék, mert nyilván nem véletlenül kérdezi meg.
2016. ápr. 8. 17:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondoljatok 13 eves agyszintre
2016. ápr. 8. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja 13 akkor

Ja csipom naon tecik a juli szibesne minecraftoznek velee

2016. ápr. 8. 18:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem 9 evesek vagyunk -.-
2016. ápr. 8. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, de ha 13 évesen ilyen helyzetbe kerültem volna, hogy annak a fiúnak a haverja, aki tetszik, megkérdezte volna, hogy tetszik-e nekem XY, biztos, hogy azt mondtam volna, hogy nem. De a fiúk még éretlenebbek, szóval biztos vagyok benne , hogy ők is nemet mondanának.
2016. ápr. 8. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!