Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a fiú testvérembe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval a szüleink elváltak én anyukámnál ő pedig apukámnál lakik de sokszor szokott nállunk lenni.Az a baj hogy múltkor mikor lejött hozzánk ketten voltunk és úgymond megcsókolt most nem fontos hogy.A lényeg hogy nagyon nagy balhéban vagyok mert beleszerettem a fiú testvérembe és a jelek szerint ő is ugyan így van.Próbálom terelni a figyelmemet róla más fiúkkal de egyszerűen nem megy :( 16L2016. ápr. 4. 00:52
1/14 anonim válasza:
Hentai plz ...
Egyebkent:
Azt hiszem, hogy ezt a problemat a szuleitek helyzete okozhatja. Mindenfele bantas nelkul javaslom, hogy keressetek fel egy pszichologust. Azert is mert egy ilyen helyzet mindenki szamara kellemetlen, es azert is mert fontos lenne kezdeni valamit a kivalto okkal.
2/14 anonim válasza:
Jóféle. :{)
Nyugodtan élvezzétek ki egymást, csak ne házasodjatok össze. :)
3/14 anonim válasza:
Még csak ne is élvezgessetek egymással. Egy vérfertőzés sosem jó.
4/14 lencsefőzelék válasza:
A vérfertőzés maradjon a családban!
Amúgy a nálunk egy l.
5/14 anonim válasza:
16 éves és már beteg egy ember...
7/14 anonim válasza:
Szia. Hát család taggal nem lenne jó kikezdeni, szerintem próbálj többet ismerkedni fiúkkal. 17/F (Én nekem is megfordult már a fejemben az, hogy az unokahúgommal milyen jó lenne, azért nem kell megkövezni :D).
8/14 anonim válasza:
Hát, szerintem ne tegyél semmit, mert hogyha továbbmentek annál, akkor lehet, hogy a végén már egy ágyban fogtok kikötni, és lehet, hogy véletlenül pont gyermek is lesz belőle, és hát akkor nagyobb esély van rá, hogy nem teljesen egészséges gyerek fog születni. Szóval én javaslom, Ne kezdj ki a tesóddal.
9/14 anonim válasza:
Miért lenne beteg ember?
Nem normális dolog, így van.
De erről nem te tehetsz vagy a tesód.
Ne kezdj ki vele! Mert vérfertőzés lehet belőle.
Próbálj meg vele nem találkozni, felejtsétek el egymást, ismerkedj más fiúkkal.
Végsőesetben keressetek fel egy pszichológust.
Remélem tudtam segíteni.
10/14 anonim válasza:
Az igazán komoly érzéseken nem lehet változtatni, szóval ha szerelmesek vagytok, legyetek. Gyönyörű dolog ez. Csak..Inkább maradjon köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!