Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Nagyon tetszik egy fiú, a bátyám egyik haverja, egy évvel idősebb nálam (én 16 vagyok). Nem tegnap találtam ki, hogy szereémes vagyok, már több hónapja kínlódtam a gondolattal. Beszélgettünk is, megkért, hogy rajzoljak neki, sőt párszor elmentem bátyámmal kocsmázni és akkor ő is ott volt. Úgy vettem észre nem vagyok közömbös számára, dehát ki tudja (ő:D). Három hete voltam egy buliban, ahol ő is ott volt. Meghívott. Kavartunk. Este messengeren váltottunk pár szót, de azóta semmi.
Én egyszerűen megőrülök. Folyton rajta kattog az agyam. Nem tudom kiverni a fejemből. De írni nem szeretnék neki, mert hülyének néz.
Amúgy a srác nem az a lókötő, meglátásom szerint. És nem, nem vagyok ronda. Ez biztos nem lehet a kifogása.
Szerintetek miért ilyen? Ennyire nem tetszem neki? Vagy csak fél a bátyámtól? De akkor mért csókolt meg? És most mit csináljak?:'(
*szerelmes *miért *nem lókötő
Sry, lehet átkellett volna olvasnom mielőtt kiírom.
Hát nem tudom ismered-e a snapchat nevű alkalmazást. Tök jóó, én imádom. Szóval minden nap küldtem neki képet. De semmi visszajelzés.Egy fszm kajáról, vagy bármiről küldhetett volna, de nem, ignorál. Nem akarok ráírni, mert ha még erre sem reagál, arra hogy reagálna?! Sehogy pls.
De akkor meg mi a fsznak csókolt meg? Vagy mégis mi jár a fejében? Sejtheti, hogy teszik nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!