Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen fiúval járnátok szívesebben?
Figyelt kérdés
Rossz fiúval, magányos farkassal, nyávogós nyálgéppel, vagy jófiúval?2016. ápr. 2. 20:25
11/19 anonim válasza:
Szerintem ezeknek a lányoknak is addig kell rossz fiú, amig meg nem tudják milyen az.
Mert azok aztán nem vesznek ajándékot, és nem mondják hogy szeretnek. Kedves srác kell, aki napközben jófiú, de éjszaka, az ágyban már bedurvul, és ott lesz rossz.
Egyet nem tudok választani, mert az mindenképpen sz-r lesz...
12/19 A kérdező kommentje:
asszem tudom melyikre gondolsz xd azokat én sem bírom...
2016. ápr. 2. 22:17
13/19 anonim válasza:
kérdezőnek: nem keverem össze, értelmezd a vessző utáni részt. Azokról beszéltem, akiket zavar hogy egyedül vannak, ezért tiszta depik és fásultak és ahelyett hogy próbálkoznának inkább pl vagdossák magukat. Nem mondtam egy szóval se hogy minden magányos ember ilyen, mert van akit nem zavar, sőt jobb szereti így. Én azt mondtam, hogy azokat akik az első kategóriába tartoznak köszönöm kihagyom. #5 voltam
15/19 anonim válasza:
3-as vagyok. Igen nyilvan nem kell olyan,de odairtam,hogy nem olyan tul rossz🙈 Vannak hatarok.
17/19 anonim válasza:
magát jófiúnak mutató rossz fiúval
19/19 Dorcilány0724 válasza:
Rosszfiú de egy biztos ha fázok és látja rajtam adja oda a pulcsiját és húzzon magához. Utána szép lassan kezdje el pödörgetni a hajam, csókolgasson ölelgessen végül mikor ezt megunta kezdje el tapizni a popsim végül rugja magát tökön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!