Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan érzékeltessem egy fiúval hogy tetszik? 15/L
Figyelt kérdés
Nem szeretném kimondani .szoval vannak ilyen kis jelzések amikből le esik neki a tantusz ? :D2016. márc. 31. 22:50
1/7 anonim válasza:
Szemezz vele, nézz mélyen a szemébe amikor hozzábeszélsz, dicsérd meg mondjuk a haját/ruháját amit látsz rajta újat, csak úgy random fogd meg a vállát/hátát, ha jártok bulizni táncolj vele.
Mosolyogj rá.
Kb ennyi.
2/7 anonim válasza:
Első mellé tennék én mást is. Nem biztos használható, de én is srác vagyok, és az egyik barátnőm, ő volt a kezdeményező. Ő azzal érzékeltette, hogy mindig valami vicceset akart velem csinálni, csipkelődött úgymond, majd mikor ránéztem nagy aranyosan mosolygott. Meg valahogy kiprovokálta, hogy én is kezdeményezzek. Haverilag lógott velem, tök jól elvoltunk, és ezalatt én is jobban megismertem amúgy is tetszett, és így kialakult lassan.
3/7 anonim válasza:
Nincsenek kis jelek nem fog meglepődni egy fiú csak a lányokat lepi meg, tehát állj elé és mond meg neki! Sok sikert!
5/7 anonim válasza:
Ne mond meg neki hogy mit érzel iránta mert ha viszautasít nem tudsz rá ugyan úgy nézni és lehet meg is utálod
6/7 anonim válasza:
Ha keresed a társaságát, abból szinte minden lejön. Legalább is nekem lejönne, nem szoktak "csak úgy" odajönni hozzám a lányok (jó igazából sehogy se).
7/7 Like23 válasza:
Jobbat nem is mondhatnék mint az első! Csináld nyugodtan azt... De inkább tényleg ne mondd meg neki hogy szereted mert mi van ha elutasít? Menjen csak a szemezés meg a mosolygás... Sok sikert😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!