Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak, ha egy fiúnak tetszik a lány?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik. Beszélgettünk már párszor (közvetlenül és facebookon is). Sokan mondták, hogy szerintük tetszem neki, de én attól félek, hogy mással is ilyen. Akit érdekel annak megírom a történetét röviden.
A fiú 18/F.
2016. márc. 31. 19:31
1/4 anonim válasza:
Én suliban le sem tudom venni a szemem arról a lányról, aki tetszik. Nálam ebben nyilvánul meg látványosan a dolog.
Ha leírod a dolgot, akkor tudok segíteni. (Viszont lehet, hogy már csak szombaton.)
3/4 anonim válasza:
Ha kiírnád a történetet kommentbe nem kéne azzal fáradozni hogy egyesével küldözgest! Am ha a történetet kiírod lehet tudok segíteni.
4/4 anonim válasza:
Küldheted a történetet nekem is, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!