Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem merek nyitni felé. Van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek nyitni felé. Van egy lány, aki nagyon tetszik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok. A 20 évem alatt legalább 4-5 csajt szalasztottam el, akiknek bejöttem (és tudtam róla), mert nem mertem kezdeményezni, vagy nem mertem elhívni őket randira. Volt olyan is, hogy egy csaj már szinte kimondta, hogy bejövök neki, én meg bambán álltam. Most viszont tényleg van egy lány, akivel el tudnám képzelni a jövőmet, és ezt nem szeretném elszalasztani. Mit csináljak, hogyan kezdjek neki, hova hívjam, hogyan szólítsam meg (még közelebbről nem ismerjük egymást, csak néha-néha találkozunk), vagy mit csináljak, hogy eredményes legyen?

2016. márc. 28. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj oda és smárold le;)
2016. márc. 29. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Na, ide figyelj...

Férfi vagy! 20 éves, életerős fiatalember. Szedd össze magad és ne bénázz! Tudom, hogy nehéz, de férfi vagy, keménynek és magabiztosnak kell lenned!

Mint írtad már 4-5 lányt elszalasztottál, de a mostani fontos neked, nem?

Mutasd meg neki azt is, hogy férfi vagy és mersz lépni és azt is, hogy fontos számodra!

Először kezdd azzal, hogy legyen önbizalmad, mutasd meg, hogy stabil lábakon állsz, nem pedig gólyalábakon.

Ismered a lányt? Szoktatok beszélgetni? Ha nem akkor kezdj el vele beszélgetni, aztán ha már elég jó a kapcsolatotok akkor hívd el randira.

Mondjuk egy kávézóba, aztán még párszor hívhatod randira, komolyabb helyekre pl étterem stb.

Ha mondjuk motorozol és bevállalós a csaj elhívhatod magaddal motorozni is. Láttam már ilyet is.

Megszólítás: Ne görcsölj rajta, csak mondd meg Neki mondjuk, hogy "Szia XY" és kezdj vele beszélgetésbe. Hogy van, hogy telt a napja, mit tervez ma csinálni stb.

Ne ess kétségbe!

Hajrá, sok sikert!

2016. márc. 29. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ugyan 7 évvel fiatalabb vagyok nálad de ha egyszer összeszede a bátorságod es elkezde olyan egyszerű lesz minden csak az eleje nehéz. A barátnőmmel nagyon sokáig láttuk a másikon hogy tetszünk egymásnak de egyikünk sem mert kezdeni! Hidd el neked kell ha megvan az eleje a többi megy magától!
2016. ápr. 1. 00:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs lemaradt pár betű és ékezet telórol írok éjfélkor...
2016. ápr. 1. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!