Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak az idősebb vagy a fiatalabb fiúk jönnek be általában?
Figyelt kérdés
Kort is,légyszi.2016. márc. 28. 14:28
21/29 anonim válasza:
Idősebbek, +10 év még lazán beleférne. Biztos én vagyok rosszul bekötve. :D 16/L
22/29 anonim válasza:
Valljuk be, hogy semmi köze az érettséghez annak, hogy a tinik a náluk legalább 2 évvel idősebb fiúkhoz vonzódnak :) Ehhez egyedül annak van köze, hogy ugye egy 18+-os fiúnak már van keresete és el tudja minden sz@rral árasztani. Én rengeteget beszélgettem 16 éves koromban is meg rengeteget beszélek most is 16-17 éves lányokkal, de azt kell mondjam, hogy én 12 évesen érettebb voltam agyilag mint ezek a magukat túlintelligensek hisző cafkák. Ez a lányok hamarabb érnek agyilag nem érvényes csak a sok férfigyülölő nő ezt is amellé körítette, hogy a lányok/nők testileg hamarabb érnek mint a fiúk. Ez tény. De az az állítás rémisztően nevetséges, hogy agyilag is hamarabb érnek. Erre az élet rácáfolt :) És még az sincs, hogy egyetlen körből ismerkednék ahol kifejezetten gyerekesek lennének a lányok, mert nem így van. Nagyon nagyon sok városban és faluban ismerkedtem 15+-os lányokkal :)
23/29 anonim válasza:
13/15-ős vagyok:
22-es ,neked maximálisan igazad van!
25/29 anonim válasza:
Nekem mindenképpen az idősebbek jönnek be, de ne legyen túl idős sem. Max. 3-4 év még elmegy (a négy nagyon a határon van). 14/L
28/29 anonim válasza:
Utolsó igazad van. Sőt mondok jobbat... Én 12 évesen érettebb voltam, mint ezek a "lányok" 16 évesen.
29/29 Nana80 válasza:
Hát így 40 fele a fiatalabb pasik jönnek be inkább. Mivel a külsőm is megvan hozzá, a korombeli pasik meg csúnyán le vannak lakva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!