Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos nem értem. Segítenének?
Sziasztok!
Van egy srác aki tetszik sokszor beszélünk facen ő nem ír,ott én szoktam,de élőben ő a kezdeményezőbb. Nem rég elhívott egy iskolai rendezvényre,de sajnos beteg lett így az elmaradt, később elhivtam,hogy találkozzunk amibe először belegyezett,aztán lemondta azzal,hogy nincs ideje(azért is kérdeztem h van e ideje és ő ajánlotta az időpontot, mert akkor elvileg raert volna) meg h nincs most úgy semmihez sem kedve (mikor elhivtam akkor volt?) többször is bocsánatot kért, de mikor látta,hogy nem igazán hat meg akkor mondott egy új időpontot ,kíváncsi vagyok az osszejon e... Miert van ez? Mert amugy nagyon kedves. És az a baj, hogy a jeleimet sem veszi észre... Talán ő nem viszonozza az érzéseimet? De sokszor szemezunk, meg olyan volt az utolsó találkozásunkkor mintha ideges lenne. Néha nagyon nem értem a viselkedését. Ti mit Gondoltok?
Szerintem - bár nem akarlak elkeseríteni, de - finoman le akar rázni...
De lehet, hogy tényleg nincs szabadideje.
Viszont sajnos így nem fordít rád elég időt, ami neked sem jó
Egy életkort, ha írsz, lehet segitene
Egyébként, ha szeretnél, írj privbe ;)
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!