Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet még valamit, ha ezeket csinálja?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel régebben jártam. Már régen szakítottunk, (értsd: évek) mégis elég érdekesen viselkedik. Van, hogy direkt úgy megy el mellettem a suliban, hogy átnéz rajtam, de olyan is, hogy feltűnően bámul és mosolyog rám (és ezt nem értem félre, komolyan rám). Néha odajön hozzám, hogy nem láttam-e ezt vagy azt az embert. Nem is egy évfolyamon vagyunk, ott van rengeteg ember, de ő hozzám jön oda. Facebookon is rám szokott írni, és akkor beszélünk, de elég sokáig tart, amíg visszaír, miközben ő ír rám.. ezt nem tudom hova tenni. Ja és múltkor elhívott este bulizni is, de annyira azért nem erőltette a dolgot.
Lehet, hogy csak beleképzelem. Ti mit gondoltok ezek alapján?
19/F
2016. márc. 23. 19:21
1/2 anonim válasza:
Ezek alapján a csaj számomra értelmezhetetlen zavarodott csajnak tűnik. Nem tudom. Valószínűleg még érezhet valamit, de ő sem tudja teljesen eldönteni. 17F
2/2 anonim válasza:
Lehet még van benne szikra, egy próbát megér, ha úgy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!