Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok a barátomra! Mit tegyek?
Van egy fiú akit szeretek és (állítólag) ő is engem. Nem vagyunk együtt csak "barátok" vagyunk. A legjobb barátnőmmel nagyon jóban van annyira hogy szíveket írkálnak egymásnak meg olyanokat ír (a barátnőm) hogy "egyre jobban nézel ki" meg stb.. Sőt mondta hogy még a srác vele is álmodott hogy összejöttek meg ilyenek...Tény hogy a barátnőm szebb és jobb nálam és a személyiségük a fiúval nagyon hasonlít. Én is beszélek a sráccal nap mint nap de nem ugyanúgy beszél velem mint vele. Azelőtt rámírt mindig és késő estig beszéltünk akár, most ha ráírok egszavas válaszokat ad és hogyha hosszat ír én abból is azt veszem le hogy nem kíváncsi rám vagy valami..
Teljesen ki vagyok borulva mert a barátnőm jól tudja hogy én szeretem a srácot (ő mutatott be neki) de neki ezt nem mutatom ki
Szóval mit kéne tennem?
(Remélem érthetően írtam le :) )
L/17
Tanulj meg bízni! Mindkettőtökben. Benne és magadban is, mert a féltékenység nem más, mint a bizalom és önbizalom hiánya.
Előfordulhat, hogy a srác nem téged, hanem barátnődet választotta. Ekkor viszont mihamarabb vess véget álmodozásodnak, kevésbé fáj, mint ha sokáig vársz!
Köszönöm szépen a válaszokat!
A barátnőm most szerelmes egy srácba (aki nem az akiről most szó van) szóval nem akar semmit tőle.
Ezt a srácot szerintem hagyom mert szerintem "lecserélt". Nem éri meg már miatta szenvednem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!