Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon tetszik egy fiú. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy fiú. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval 1-2 hónapja nagyon tetszik egy fiú, csak az a gond, hogy ő egy évfolyammal feljebb van, mint én (én:9. ő:10.) és emiatt nagyon félek, hogy visszautasítana. Már bejelöltem Facebookon és vissza is igazolt, de félek ráírni. Hamarosan lesz a névnapja, szerintetek ciki ha ráírok emiatt? És hogyha válaszol, akkor mivel folytassam a beszélgetést? 14/l
2016. márc. 20. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Kèrdezd meg h nehéz e a 10. van e közös tanárotok,ha van beszéljétek ki bla bla bla
2016. márc. 20. 22:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem jo hogy alatta vagy egy evvel mi a baj abba ha van koztettek egy ev ha 12.es lenne meg megertenem de akkor se biztos hogy elutasitana ha kedves csinos csaj vagy es nincs csaja ugyse fog elkuldeni
2016. márc. 20. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!