Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 lány vagyok, még sosem volt barátom. Túl magasak az elvárásaim? Szerintetek velem van a gond?
Nem vagyok csúnya, ha elmegyek valahová szórakozni, sokan rám hajtanak, facebook-on is rám szoktak írni fiúk, de én mindig próbálom lerázni őket. Sosem érzem, hogy annyira tetszene valaki. Érettebb vagyok a koromnál, 17-18 éves barátaim vannak és nem értem, hogy a fiúkkal miért nem jön össze soha semmi.
16/L
Utolsó: hát, max te vagy ilyen szerencsétlen, hogy ilyenekkel jössz össze... :D
kérdező: ha gondolod beszélgessünk, hátha találok valamit, ami miatt ez lehet :o
Most nem bántásból mondom de azok a 16 éves csajokat akiket én ismertem kb az 5. pasit fogyasztják. Volt olyan csaj akinek 25 éves volt a pasija,és egyáltalán nem akarta megfektetni.
Ugyan akkor volt olyan hogy bőven túl voltam a 20. évemen és rámmászott a legjobb haverom 16 éves csaja csak mert éppen összeveszett a haverommal, de én hárítottam. Szép csajszi volt, aranyos meg minden de túl kicsi volt hozzám.
30 ff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!