Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a rajongás betegség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

01tibi kérdése:

Szerintetek a rajongás betegség?

Figyelt kérdés

van egy lány akire sokat gondolok de annyira hogy már szinte túlzás és most olvastam hogy lehet rajongok érte, csak nemtudom hogy minek tekintik betegségnek vagy normális állapot?mert Ő nem épp érti néha a viselkedésem felé.

köszi. Tibi

2016. márc. 18. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy bizonyos szint felett már nem normális
2016. márc. 18. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van egy szint, amikortól beteges. Ha zaklatod, zavarod, akkor mindenképpen. Ha meg tudsz lenni anélkül, hogy keresd olyankor is, amikor ő nem igényli, akkor még normális is lehet.
2016. márc. 18. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy is betegség! :)

Jó, egy bizonyos kóros szint felett már az, de ez elég ritka, és gyanítom, nagyon távol állsz ettől.

2016. márc. 18. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Hívd el randizni
2016. márc. 18. 17:36
 5/5 A kérdező kommentje:

nem vagyok az esete meg kérdeztem nem érez irántam semmit ugyhogy nem tudom randira hivni.

köszi a kommenteket:)

2016. márc. 20. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!