Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek barátokat?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok (9.osztályos) jelenleg egy kéttannyelvű gimnáziumban tanulok. Sajnos általános iskolában nem nagyon tudtak kialakulni barátságaim, ők mindig hülyéskedtek , én meg inkább egy konzervatívabb típus vagyok. Egyébként Bp közelében lakok , normális lánynak tartom magamat . Szeretek vásárolni , érdekel a dívat , filmek , ételek és sok más dolog is . Valaki esetleg tudna segíteni , hogy hol tudnék barátokat találni? Személyiségemről meg csak annyit , hogy életvidám , mosolygos és jól elbeszélgetős társaság vagyok.2016. márc. 16. 16:20
1/3 A kérdező kommentje:
Lány vagyok:)
2016. márc. 16. 16:23
2/3 anonim válasza:
hasonló helyzetben vagyok 16/F csak nekem általános után hulltak eléggé szét a kapcsolataim
3/3 anonim válasza:
Szia!
Gondolom, ez főként az osztálytársakra vonatkozott... :)
Keress valakit, akinek hasonló az érdeklődési köre, sok a közös bennetek. Beszélgess ezzel a kiszemelt emberrel, és kapcsolódj be a társaságába.
Hívd őket közös programokra (plaza, árkád, mozi).
Add önmagad, mosolyogj, nevess sokat, legyenek vicces hozzászólásaid, hogy népszerűvé válj.
Emellett a neten is lehet ismerkedni. Természetesen, levelezőtársakra gondolok... :) Facebookon van soki ilyen csoport.
Emellett eljárhatsz sportolni, szakkörre, ott is kialakíthatod a saját baráti körödet.
Legyél mindig nyitott, pozitív és önmagad! :)
Hajrá, csajszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!