Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit vegyek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit vegyek a születésnapjára?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy osztálytársam, lány, és nagyon keveset beszélünk egymással, nekem nagyon tetszik, és rajta is látszik, hogy én is Neki. Gondoltam itt lenne az ideje már nyitni felé, és arra gondoltam hogy születésnapjára meglepem valamivel, csoki és virág az alap, de valami egyedi ajándékot tudtok ajánlani?

Normális válaszokat kérek, ha lehetséges. :D

2016. márc. 12. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Hat attol fugg mit szeret:D De szerintem ha nagyon keveset beszeltek egymassal egy csoki/virag is boven elég:)
2016. márc. 12. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Nézzél valami bizsut :)

Azt minden lány szereti és különlegesek :)

Vagy nézd meg jól és a stílusához illően :)

2016. márc. 12. 17:55
 3/10 A kérdező kommentje:

Az igazság az, hogy az állandó szemkontaktus megvan vele, mikor ránézek általában elmélyedünk egymásba, meeg rám mosolyog, a száját harapdálja, múltkor pl. a barátnőivel volt, és minden engem néztek, közben mosolyogtak..

Ezért gondoltam, hogy veszek neki valamit, és nyitok felé. Köszönöm az eddigi ötleteket! :)

2016. márc. 12. 17:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Hat akkor vehetnel neki esetleg konyvet, bar az kockazatos, de szerintem olyan szemelyesebb, es van egy olyan uzenete, hogy nem csak levettél valamit a polcrol, hanem rengeteget foglalkoztal "A konyv" kivalasztasaval. De ez csak az en velemenyem. Aminek még szoktak orulni a lanyok (legalabbis en, és az ismeroseim jorésze) az a furdobomba, illatgyertya ilyesmi. A bizsuval szintén az a baj, hogy konnyu melle loni, de persze lehet csak én vagyok ilyen béna:D
2016. márc. 12. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:
hány éves a lány?
2016. márc. 12. 18:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, Ő annyira nem szereti a könyveket, viszont ez az illatgyertyás dolog tetszik! Köszönöm hogy említetted! :)
 7/10 A kérdező kommentje:
17 éves
 8/10 anonim ***** válasza:
sztem válassz egy aranyos kinyithatós szülinapi képeslapot és abba írj valami jó idézetet, verset, esetleg sajátot, vagy rajzot, vagy valami ilyen személyesebb cuccot és csokit. ha suliban adod oda, akkor virágot ne vigyél, egyrészt ott cipeli a suliban egész nap, mindenki látja, meg ha nem is örül neki, akkor meg tök égő neki és mindenki röhögi, másrészt meg megfonnyad :DDDD
2016. márc. 12. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:
De mondjuk cserepes viragot adhatsz neki, amit bele teszel egy ajandek tasakba, es ha nem szeretne mindenkinek mutogatni, akkor csak benne hagyja:D
2016. márc. 12. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el valahova. Ez több szempontból is jó ötlet. Közeben beszélgethettek, bepótolhatjátok azt, amit eddig kihagytatok. Ráadásul a többiek sem lesznek ott, így végre nyugodtan ismerkedhettek. Üljetek be valahova, igyatok egy üdítőt, egyetek egy sütit. Sétáljatok, esetleg kísérd haza.
2016. márc. 12. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!