Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogyvan ez? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy 8-os fiú.Sokat beszélnük fb-n suliban szoktunk köszönni egymásnak, és suliban is szoktunk néha beszélni, fociztunk mar együtt stb. Odamentem volna valamelyik nap hozzá hogy akarok vele találkozni ma mert tudom hogy focizik ma a barátaival.. Nagyon zavarba volt,tiszta vörös volt a feje meg midnen. Aztmonda hogy persze. Kimentem.. de nemmertem odameni ezért inkább hazajöttem. Elkezdtem vagdosni magam(nem kell mondani hogy nem kellett volna megtörtént) Másnap nagyonsokan tudtak róla köszönhetően egy lánynak. Másnap odajött hozzám a fiú, és körbevettek vagy 10 en és ott mondták hogy öleljen meg engem. .aztmonta hogy ugyse engedi stb.. Elmondtam neki hogy szeretem és elkuldtem a vagdosos képet aztmonda hogy jó láttam. De a barátai szerint biztos hogy szere, a legjobb barátja szerint is érdemes volt megprobálnom.. Akkor ez most igy mi? Zavarba van előttem, suliba odajön.. Én elmondom hogy szeretem erre ő meg csak annyit mond hogy jó láttam? Köszi ha valaki tud segiteni :3 14/L (15/F)2016. márc. 12. 15:12
2/2 anonim 

válasza:

Hát lehet,hogy egy ilyen kép nem megnyerő a fiúknál ^-^,a lényeg hogy légy magabiztos,és vigyázz magadra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!