Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent? Szerlemes belé?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Szerlemes belé?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmmel nem vagyunk osztálytársak, egy csapatban sportoltunk anno. Megismertem néhány barátját köztük egy fiút is, aki nagyon jóban van a barátnőmmel.

A srác mindig piszkállja a haját, mindig a barátnőmmel akar lelkizni, és együtt keringőztek, ahova én is meg voltam hívva, és akkor is mindig a közelünkben volt a srác, szekálta, stb. Nagyon sokat skypeoltam velük az elmúlt időkben éjszakába nyúlóan, és kb. mindenen összevesznek. A barátnömnek elég fura szóhasználta van, amit mostanában átvett a fiú is. Szerintetek szerelmes a barátnőmbe?Amikor mondtam nekik, hogy összeillenek meg stb. elküldtek a francba, külön külön is. Mindketten 15 évesek.

2016. márc. 8. 20:09
 1/1 anonim válasza:

Meglehet, de nem feltétlenül :)

Lehet hogy csak utánozni akarja, de lehet hogy így akar neki "tetszeni" hogy azt csinálja amit ő.

2016. márc. 8. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!