Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet vagy szép dolog ha a fiú a lány születésnapjakor vallja be, hogy szereti vagy bejön neki?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 19:02
11/16 anonim válasza:
Nekem egy fiu(tancos tarsam volt) Csehorszagba vallott szerelmet.. Tetszett is meg nem is.. Akkor romantikusnak hatott, de nem ereztem iranta semmi kulonoset, nem tudtam hogy mondjam ne sertoen.. Utana mar nem voltunk tancban parok....
12/16 anonim válasza:
Ez akkor jó ötlet, ha úgy gondolod hogy a lánynak is bejöhetsz. Meg igazából azon is sok múlik hogy mennyire vagytok jóban.
13/16 anonim válasza:
Bárcsak más pasik is ilyenek lennének. Mások nem mernek lépni :(
15/16 sadykowich válasza:
Ezt jól kitaláltad, csak úgy csöpög...
16/16 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet... hadd szóljon ez a nap róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!