Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Cikik ezek a dolgok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikik ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

1, szeretem a pop zenéket pl:icona pop, michael jackson, david guetta stb.

2, szeretem az ilyen filmeket: avatar aang legendája, kung fu panda, győzike show, dead pool stb.

2016. márc. 5. 21:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és 12 éves vagyok
2016. márc. 5. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Most nem. Ha majd 16-17 évesen is ezeket fogod nézni akkor elgondolkozhatsz ezen.

(zenei stílusod az elég egyedi👍)

2016. márc. 5. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:

#2 te mi az istenről beszélsz?

Sokszínű a zenei és filmtárad is, ami nyitottságot sugall. Az, hogy szinte minden kategóriát szeretsz, szerintem nagyon jó dolog. Ha ilyen érdekelt vagy, könnyebb partnert találni mozira vagy hasonlók.

Nem baj, maradj ilyen. Sok ilyen barátom van. :)

2016. márc. 5. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1, A zenei stílusod nem egyedi. Kb. minden korodbeli ezt hallgatja (leszámítva Jackson-t)

2, A győzike show nem film.

Amúgy, miért lenne ciki akármilyen zenei stílus? Miért lenne ciki az, hogy kung fu pandát nézel? Én 16 éves fiú létemre is tudok nevetni, amikor Micimackót nézek az öcsémmel. Nem gondolom, hogy ezzel gond lenne.

És ha ciki? Ki a faszt érdekel? Miért kéne változtatnod bármin is ha neked ez így megfelel?

2016. márc. 5. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok

Mit keres egy ilyen kérdés a Szerelem címke alatt?

2016. márc. 5. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Michael, I love you! <3
2016. márc. 5. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!