Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tényleg tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel egy suliba járunk. Minden kedden és pénteken találkozunk szakkörön, tök jól elvagyunk még a szakkör után órákat dumálunk az utcán. Facebookon is szoktunk beszélgetni. Nagyon aranyos mindig mond valami kedveset, megkérdezi milyen napom volt stb. A barátnőim szerint belém van esve... Ezzel csak az a gond, hogy rendes suli napon rám se néz, többször nekem is jött véletlenül, de egy szót se szól. Facebookon is mindig én írok rá, de ettől függetlenül mindig jól elbeszélgetünk... Nem tudom, hogy most mi van... Szerintetek ??

Kérlek segítsetek!!!

Szerintetek ráírjak most???

2016. márc. 5. 18:14
 1/4 Egyenes út ***** válasza:
Igen,írj rá facebookon.:)
2016. márc. 5. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. De szerinted ez jelenthet valamit?? Azt elfelejtettem előbb írni, hogy nekem is tetszik. 😃
2016. márc. 5. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy tetszel neki:), és írja rá fele
2016. márc. 5. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Írj rá :)
2016. márc. 5. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!