Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha elvileg szeret a barátom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elvileg szeret a barátom, miért kritizálhat folyton?

Figyelt kérdés
A barátommal már lassan masfél eve egyutt vagyunk, egyszer volt egy honapos szunet, es akkor lattam hogy nagyon ossze volt torve, es megviselte ot DE! Nem ertem, hogy miert van velem... Neki a szoke kekszemu lanyok tetszenek, en barnahaju barnaszemu vagyok. Folyamatosan kritizalja a kulsom.. De ha szeret akkor miert? Fogyjak le, nem szep a hajam, vasaljam ki, kicsit kancsal vagyok ezt is szova tette meg kb kirohogott.. Nagyon szarul esnek ezek. Minek van velem ha nem tetszek neki?
2016. márc. 3. 00:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Te mindezt miért tűröd meg?
2016. márc. 3. 01:28
 2/5 anonim válasza:
"Kanos Mano" :DDD első mondja jól, rakd ki, keressen olyat, aki megfelel neki, annál jobban jársz, nem pazarlod az időd/energiád egy sutyerákra, aki képes kiröhögni azért, ha kicsit kancsal vagy. Biztosan találsz olyat, aki sokkal jobban megbecsül.
2016. márc. 3. 06:38
 3/5 Mivanveletek? válasza:

Szia!

Nincs keresni valója melletted..Ne légy megalkuvó és ne tűrd el,hogy megbántson..Szépen ki kell rakni a szűrét és keressen olyan partnert magának,akiben nem lesz ennyi "kivetni" való...Te pedig biztos találsz magad mellé,olyan partnert,aki úgy fogad el,ahogy vagy...

2016. márc. 3. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
attol fugg hogy mondja a hangsúly es a szituacio is számít lehet hogy egy számára tökéletes csajt akár faragni belőled ami ugye nem egy pozitívum de lehet hogy csak jót akar en is említettem már meg a baratnomnek anno hogy felszedett pár kilót tudtam hogy bántani fogja de még mindig jobb félni mint megijedni én jót akartam neki mert állandóan a súlyát filozott nem us vette sertesnek
2016. márc. 3. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs is igazan olyan, hogy vkinek az ilyen szemu lanyok, vkinek az olyan haju lanyok jonnek be. Nem baj, ha mondjuk ossztokel, hogy bizonyos dolgokon valtoztass, ha te is ugy gondolod, hogy valtoztatni kell. De ha te jol erzed magad a borodben, akkor szerintem, nem kene hogy o hatarozzon meg.

Valtoztal mostanaban, kevesebbet torodsz magaddal? Ha nem, akkor egyetlen szava se lehet.

2016. márc. 3. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!