Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 19 éves átlagos fiú vagyok és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves átlagos fiú vagyok és kicsit furcsának találom azt hogy még sose volt barátnőm:/?

Figyelt kérdés
Vicces humoros jó kedvű es vidám életű vagyok de a lányok téren még tapasztalatlan vagyok szerintetek is hülye felfogast 19 évesen hogy aszt hiszem hogy majd egyszer csak megtalalom az igazit?
2016. febr. 28. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet rossz helyen keresgetsz ha egyáalán keresel..
2016. febr. 28. 20:54
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz a felfogásod.

Nekem sem volt még, és 22 éves vagyok..

2016. febr. 28. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
" átlagos fiú vagyok " Nincs több kérdés jöhet a következő... :D Figyelj válj parti ecsetté, vagy gyúrd szénné magad és légy mellé tarack, tuti siker lesz :D
2016. febr. 28. 20:56
 4/10 Unpredictable ***** válasza:

"aszt" ez nagyon fajt :((

nem hulye felfogas Norbert, de keresel amugy lanyt? vagy csak ulsz es varod a hercegnot?

2016. febr. 28. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Először is a helyesírásod kicsit javítsd, mert hidd el: egy értelmes lánynak ebben a korosztályban már elég fontos első benyomás, hogy hogy ír valaki. Itt főleg az "aszt" szúrt nekem szemet.

Egyébként meg nem vagy egyedül. Nekem is csak egyetlen komolyabb barátnőm volt eddig, meg 1-2 futó valami, és van egy barátom, szintén 18 éves, aki nem is néz ki szörnyen (van rajta 1-2 kiló plusz, de amúgy erős, és jóképű, jó humorú, stílusos és értelmes, összességében nem rossz srác), akinek még az első csókja sem volt meg, és soha nem értettem miért, hiszen elég sok lánnyal jóban van, úgy látszik, mintha értene a nyelvükön, és mégsem.

Ne add fel. Sosem árt, ha sportolsz, és adsz magadra (higiénia, öltözködés, normális hajviselet, stb), és eljársz helyekre, na meg ha nem félsz megismerni új embereket, új társaság új lányokhoz vezet :)

18/F

2016. febr. 28. 21:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Persze hogy keresek csak rosszakat fogok ki :-D
2016. febr. 28. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Aki ilyet ír, hogy "aszt", azzal még szoba se allnek, nemhogy kapcsolat... Lehet, hogy csak én vagyok ilyen kritkus, de ha valaki ilyet ír, egybol arra asszociálok, hogy ki*aszott buta, gondolom nem tévedtem sokat, kedves Norbert.
2016. febr. 29. 20:34
 8/10 A kérdező kommentje:
És aki ilyen ki*aszott okos mint te azzal meg én nem állnék szóba biztos te sose hibáztal a helyesírásban!!!:)
2016. márc. 1. 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem állsz szóba velem mert okosabb vagyok? Lekközelebb malyd irok ugy mintte, hogy megércsd
2016. márc. 6. 15:43
 10/10 anonim válasza:
nem is lesz :DD
2016. márc. 6. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!