Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves átlagos fiú vagyok és kicsit furcsának találom azt hogy még sose volt barátnőm:/?
Szerintem nem rossz a felfogásod.
Nekem sem volt még, és 22 éves vagyok..
"aszt" ez nagyon fajt :((
nem hulye felfogas Norbert, de keresel amugy lanyt? vagy csak ulsz es varod a hercegnot?
Először is a helyesírásod kicsit javítsd, mert hidd el: egy értelmes lánynak ebben a korosztályban már elég fontos első benyomás, hogy hogy ír valaki. Itt főleg az "aszt" szúrt nekem szemet.
Egyébként meg nem vagy egyedül. Nekem is csak egyetlen komolyabb barátnőm volt eddig, meg 1-2 futó valami, és van egy barátom, szintén 18 éves, aki nem is néz ki szörnyen (van rajta 1-2 kiló plusz, de amúgy erős, és jóképű, jó humorú, stílusos és értelmes, összességében nem rossz srác), akinek még az első csókja sem volt meg, és soha nem értettem miért, hiszen elég sok lánnyal jóban van, úgy látszik, mintha értene a nyelvükön, és mégsem.
Ne add fel. Sosem árt, ha sportolsz, és adsz magadra (higiénia, öltözködés, normális hajviselet, stb), és eljársz helyekre, na meg ha nem félsz megismerni új embereket, új társaság új lányokhoz vezet :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!