Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám megoldani a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megoldani a problémát?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy még októberben szerelmet vallott nekem egy srác akit most nevezzünk Sanyinak az egyszerűség kedvéért :D nekem is tetszett csak volt valamiféle rossz megérzésem vele kapcsolatban mert még nem nagyon ismertem. Azután eltelt kb. 2 hónap és beleszerettem. Viszont addigra ő feladta és elutasított...összejött egy végzős csajjal 1 hétig smároltak aztán szakított vele. Megharagudtam rá másfél hónapig nem is beszélgettünk pedig elméletben barátok maradtunk. Ki is ábrándultam belőle. Azután pont a srác születésnapján elhívott beszélgetni és megint olyan volt mintha fokozatosan elkezdett volna udvarolni megint teljesen jóban lettünk. azután egyik napról a másikra megint nem. Jóba lettem az egyik haverjával (neve legyen Jónás) aki belém szeretett viszont elutasítottam mert ő tényleg csak egy nagyon jó haver és semmi több. azóta Jónás mindig csak veszekszik velem és egyszer azt mondta hogyha ő nem lenne akkor Sanyi simán összejönne velem. Hozzá teszem hogy Miután hirtelen újból "elhidegültünk" Sanyival akkor ő akart összehozni Jónással :DD és amikor próbált minket összehozni mindig féltékenyen nézett amit akkor még nem is értettem.. Na. viszont most hogy rosszban vagyok a haverjával akinek még mindig tetszem nem is beszélek "Sanyival" és tanácstalan vagyok mit tehetnék azért hogy Jónás kiszeressen belőlem. Azt hozzá teszem hogy nem feltétlenül akarok Sanyival összejönni mert ha már több csajt képes volt átverni akkor engem miért ne?
2016. febr. 28. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha nem tetszik neked Jónás és nem akarsz tőle semmit akkor hagyd ott mind a kettőt.
2016. febr. 28. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Édeshármas...

hmmmm? :D

Ha Sanyitól nem akarsz semmit és látszólag ő sem akkor hagyjad.

2016. febr. 28. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
De bonyolult :') Értesd meg finoman Jónással,hogy nem az eseted,és hogy te tényleg szeretnél CSAK a barátja maradni :D Ha jó nálad a Sanyi próbálj vele kibékülni. Nem muszáj azonnal belehabarodni,csak ismerd meg,és ne pletykákból táplálkozz. Ha mégse akkor annyi mind a kettőnek ;)
2016. febr. 28. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd mind a kettőt, ezekből nem lesz boldog kapcsolat...
2016. febr. 28. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!