Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudom kezelni ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
Van egy lany akit mar 3 honapja akivel mar 3 honapja egyutt vagyok,es sajna eleg messze lakik.az utobbi 2 hetbe eszrevettem magamon hogy mar nem erzek annyit iranta (talan mondhatni beleuntam) de o viszont tokre szeret es ragaszkodik hozzam,ne ertsetek felre en is tokre kotodom hozza,csak az utobbi 2 hetbe nem erzem hogy mar olyan lenne a kapcsolatunk szinte mar alig beszelunk,nagyon temank sincs..es ugye pentekenkent elszokott menni baratnoivel inni vagy csak csinalni valamit varosba es eszreveszem magamon hogy amikor mondja teljesen lehangolodom es elmegy az eletkedvem (valoszinuleg feltekeny vagyok) de nem igazabol mas fiukra hanem ugy mindenkire aki csak vele lehet..tudnatok adni valami tanacsot hogy,hogy kezeljem ezt a dolgot? mert magamban orakat gondolkodom es azt mondom oke nem huzom fel magam meg semmi,de kozbe mikor mondja teljesen kiakadom azt viszont meg nem szeretnem ha pl miattam otthon ulne csak mert nekem nem tetszik hogy eljar..ma vegulis este megbeszeltuk hogy akkot folytatjuk mert vegulis az egyikonknek se lenne ha jo ha vege lenne,de ugy erzem nem voltam oszinte amikor azt mondtam hogy szeretem ot..mintha mar nem ereznek semmit,magam sem tudom eldonteni,esetleg volt valakinek valami hasonlo tapasztalata vagy barmi?:) 16/F2016. febr. 27. 02:01
1/7 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki, hogy mi az igazság! Az is lehet, hogy ő csak megszokásból mondja hogy szeret. Te pedig csak azért kötődsz hozzá mert megszoktad, és valamikor még többet ereztel iránta. A legjobb, ha
3/7 tcsehi válasza:
Ilyen volt már velünk is, ha nem kapsz elég törődést alább hagy a szeretet/szerelem...nincs téma? nem is mindig kellenek szavak...lassan 6 hónapja élünk boldog párkapcsolatban a szerelmemmel és igen volt sok nehézség, mert én is nagyon rosszul érzem magam mikor elmegy otthonról, féltem és aggódok érte és legszívesebben megölnék mindenkit aki vele van, csak, hogy többet ne hívják el sehová...biza, nekem nem adatott meg, hogy lássam mindig, csak skype-on, ami már önmagában nagyon szar...nekem is van, hogy 1 kis vita után, vagy, ha nem törődik velem üres leszek belül néhány napra vagy hétre és akkor nem mindig érzem úgy, hogy szeretem, de ha ez elmúlik akkor utána mindig rájövök, hogy ez csak semmiség volt és mégis nagyon nagyon szeretem.Nálam ha egyik nap témahiány van akkor vagy rögtön imprózok egy verset, vagy másnap rajzolok így újra lesz egy kis téma ami lendületet ad a többihez. Arra meg nincs megoldás, ha el megy a haverokkal...azt csak el kell viselni..vagy menj ki te is a szobából élni...vagy azalatt tervezz neki egy meglepetést.A kérdésedben látszik, hogy szereted...hol itt a gond? Mutasd ki!
4/7 tcsehi válasza:
Ilyen volt már velünk is, ha nem kapsz elég törődést alább hagy a szeretet/szerelem...nincs téma? nem is mindig kellenek szavak...lassan 6 hónapja élünk boldog párkapcsolatban a szerelmemmel és igen volt sok nehézség, mert én is nagyon rosszul érzem magam mikor elmegy otthonról, féltem és aggódok érte és legszívesebben megölnék mindenkit aki vele van, csak, hogy többet ne hívják el sehová...biza, nekem nem adatott meg, hogy lássam mindig, csak skype-on, ami már önmagában nagyon szar...nekem is van, hogy 1 kis vita után, vagy, ha nem törődik velem üres leszek belül néhány napra vagy hétre és akkor nem mindig érzem úgy, hogy szeretem, de ha ez elmúlik akkor utána mindig rájövök, hogy ez csak semmiség volt és mégis nagyon nagyon szeretem.Nálam ha egyik nap témahiány van akkor vagy rögtön imprózok egy verset, vagy másnap rajzolok így újra lesz egy kis téma ami lendületet ad a többihez. Arra meg nincs megoldás, ha el megy a haverokkal...azt csak el kell viselni..vagy menj ki te is a szobából élni...vagy azalatt tervezz neki egy meglepetést.A kérdésedben látszik, hogy szereted...hol itt a gond? Mutasd ki! 18/f
5/7 tcsehi válasza:
Előző lennék kifelejtettem, hogy ez a párkapcsolat egyben távkapcsolat*
6/7 A kérdező kommentje:
Ah most nezem bocsi hogy ilyen hulyen fogalmaztam..nagyon koszonom a valaszokat mindenkinek es hala isten minden megoldodni latszik ezt a massal valo egyuttletet meg megprobalom kezelni valahogy:) de ugy erzem mar picit konnyebben megy,es nagyon imadom ezt a lanyt!!!:) megegyszer koszonom mindenkinek a valaszokat!:)
2016. márc. 5. 22:53
7/7 A kérdező kommentje:
Na vegulis annyi lett hogy kb 4 napja o kimondta hogy egyatalan nem szeret es o mar nem akarja,es most annyira szarul erzem magam!!:D ugy erzem senki nem lesz ilyen jo.de lehet azert erzem ezt mert o volt ugymond az elso mindenben :/ de most iszonyatosan osszetortem:) barataim azt mondtak elfelejtem majd meg o nem ert meg ennyit.szerintem sem ert annyit,mert egyebkent en kb meg konyorogtem az utolso napokba h probaljuk meg de mondta h o mar nem erez semmit (tavolsag,sok veszekedes miatt) ugyhogy ja ez lett,valami tanacs esetleg?:/
2016. márc. 28. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!