Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy fiú azt mondja h vedd észre magad?
Figyelt kérdés
17 L
Ez rosszat jelent ugye.. ? :/
2016. febr. 25. 11:55
1/7 A kérdező kommentje:
Erre hogy lehet visszavágni, úgy hogy ne bántsam meg?
2016. febr. 25. 11:57
2/7 anonim válasza:
Mond erre vissza,először magadat vedd észre
3/7 Stark2000 válasza:
Rosszat jelent? Hát, szerintem függ attól, hogy hogyan mondta. Hangsúly, arc mimika, ilyesmik. Simán észre lehet venni egyébként, de általában inkább rosszat. Nem láttam még olyat, aki poénból mondta volna. Visszavágni erre szerintem nem nagyon lehet..
4/7 anonim válasza:
Hat nem tudom barat e milyen szitura mondta miert milyen volt az arca stb sok mindentol fugg de en ilyet joindulatbol vagy viccbol nem mondanek. Ja es olyannak se aki meg nem artott nekem viszont erdekes hogy ugy akarsz vissza vagni hogy ne fajjon neki... Privibe megirhatod a tortenetedet lehet jobban tudnek segiteni mert nekem ebbol a visszavágasbol hogy ne fajjon neki dolog ugy jon le mint ha szeretned ot
5/7 A kérdező kommentje:
na mindegy ... azt hiszem elege lett belőlem.. bár először azt hittem h csak viccel, pedig kezdtem megszeretni. :)
2016. febr. 25. 21:39
6/7 A kérdező kommentje:
csak facebookon mondta de ismerem személyesen is és élőben kedvesebb!! és érthetőbb is
2016. febr. 25. 21:39
7/7 A kérdező kommentje:
De amúgy meg képeket küld magáról és olyan smilykat amiknek szívecske van a szeme heylén.. stb..,és tudni kell róla h viccelődős típus.. de akkor is mond ilyet egy ésszerű férfi?
2016. febr. 25. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!