Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyit várjunk a szexszel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit várjunk a szexszel?

Figyelt kérdés

A barátom még szűz, nekem ő a harmadik lenne. Az első barátommal együtt vesztettük el a szüzességünket 5 hónap után, a második barátommal 2 hét után feküdtünk le és szerintem elromtotta a kapcsolatot, nem akarom még egyszer ugyanezt a hibát elkövetni...

A legjobb barátnőm 3 hónapot tanácsolt, de addig szerintem nem fogunk tudni várni. Nektek mi a tapasztalatotok?

Ő 19, én 18 vagyok.

2016. febr. 25. 00:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kapcsolatotokat megtudja valami rontani, akkor valami más előbb-utóbb megfogja. A lényeg szerintem meg annyi hogy ne egyből rohanjatok az ágyba hogy 2 hét után azt se tudod ki az akivel jársz. Kicsit ismerd meg, nem kell sietne, sem időhöz kötni. Sok sikert 17/f
2016. febr. 25. 00:16
 2/9 A kérdező kommentje:

3 hete vagyunk együtt, 2,5 hónapja ismerjük egymást közös baráti társaság által. Baromi sokat voltunk együtt, azt hiszem eléggé ismerem már, de baromira félek hogy nagyon rámegy a kapcsolat a szexre. Már beszéltünk erről, nem siettet, tudom hogy szeretné meg ő is tudja hogy szeretném, de elmondtam neki hogy mitől félek, és tiszteletben tartja.

Nagyon szerelmesek vagyunk, de félek tőle egyszerűen hogy megváltoztatja a kapcsolatunkat a dolog.

2016. febr. 25. 00:22
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

igen megfogja...jó eséllyel ez az egyetlen amit még nem tudtok egymásról. szerintem ne féljetek tőle, ha eljön az ideje.

A sex egy kapcsolat csúcspontja. Ha elértétek csúcsot, azt mindketten érezni fogjátok, és jönni fog majd magától.

Be brave!

És ha utána tönkremenne esetleg (reméljük, hogy nem fog), akkor ő nem a te embered volt...

2016. febr. 25. 01:59
 4/9 anonim ***** válasza:
akkor a legjobb amikor már mindketten úgy gondoljátok hogy mehet :) nem kell ide konkrét idő, amikor jónak látjátok, akkor :)
2016. febr. 25. 10:57
 5/9 Girgoy ***** válasza:

Kérdező: Nem lehet, hogy azért értek véget hamar a kapcsolataid, mert hamar eljutsz (testileg) a csúcsra, aztán hamar ki is fullad az egész, mert nincs mögötte ezen kívül más tartalom, ami kiépülésének pont idő kellene?

Mennyire mélyen ismeritek meg egymást, mennyire tudtok az élet egyéb területén is egymásra hangolódni, mennyire tudjátok egymás iránti szereteteteket (ha van egyáltalán) a szexen kívül mással kifejezni, egyáltalán: mennyire fontos a másik ember lelke (ezalatt nem csupán érzelmeket értek), élete? Egy kapcsolatban az a legfőbb problémád, hogy mikor fekszetek le? Hogyan épülnek ki és erősödnek meg akkor a személyes kötelékek a szexen túl, amik jóval többet adnak mindkettőtöknek és amin valójában két ember közötti kapcsolat alapul?

Nézd, ha csak ez a fontos, hogy feküdj le minél hamarabb, akkor úgyis tökmindegy, ki mit tanácsol. Legjobb barátnődre se hallgatsz, mert 3 hónapot se tudsz kivárni, erre vadidegenekhez futsz, hátha valaki azt mondja, hogy uzsgyi, még ma ugorj az ágyba!

Picit gondold át, hogy mi is számodra egy másik ember. Bocs, hogy így fogalmaztam, de azt Neked kell eldönteni, hogy mennyi igazság volt benne.

2016. febr. 25. 11:11
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem értek véget hamar a kapcsolataim, ezt egy szóval sem mondtam. Azt mondtam, hogy a második barátommal hamar feküdtünk le, és szerintem elrontotta a kapcsolatot, egyébként másfél évig voltunk együtt, szerettük egymást, csak megbélyegezte a dolgot.

Jelenleg nincs semmilyen probléma a kapcsolatunkban, és ezt sem azért írtam ki, mert megváltást várok, csak kíváncsi vagyok ismeretlen emberek tapasztalatára.

Ha a belső hangomra hallgatok, azt mondnom, hogy várok vele, és nincs ezen mit ragozni. Várunk és kész, ameddig elmúlik a félelmem.

Ha az lenne a fontos, hogy minél hamarabb lefeküdjünk, már megtettük volna. Nem véletlenek a félelmeim. Azért vagyunk együtt, mert egymásba szerettünk és megvannak azok az értékek a másikban, amiket TUDATOSAN kerestünk, és nem azért, mert nekem nagyon pasira volt szükségem, neki meg csajra. Ettől függetlenül szenvedélyesek vagyunk, és dolgoznak a hormonok, nagyon vonzódunk egymáshoz, szerintem ezzel nincs probléma, teljesen normális... Ő is meg tudott volna fektetni már jó pár lányt, mégsem tette...

A kérdés pont arra irányul, hogy vajon mikor tudom azt kimondani, hogy ismerem, mennyi idő után? 2,5 hónapja ismerjük egymást és rettentő sok időt töltünk együtt, folyamatos beszélgetéssel. Soha nem voltam senkivel ennyire egy hullámhosszon, és emberileg is nagyon jól kijövünk, vallási és politikai nézeteink is passzolnak, a családjaink bírják egymást...

Számomra a szex nem a csúcspontja egy kapcsolatnak. De teljesen mindegy, hiába magyarázom, csak én tűnök hülyének, nem ez volt a kérdés, félreértettél, az első mondatból ki lehet olvasni.

Egyébként köszi a választ, és nem haragszom a hangvétel miatt.

2016. febr. 25. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:

"A legjobb barátnőm 3 hónapot tanácsolt,"

És mi a fszom ő, tanácsadó? Őszintén szólva ti érzitek, de semmiképp nem kell elsietni.

Hogyhogy nem fogtok tudni várni? Ez mind akarat kérdése, senki nem tart pisztolyt a fejetekhez.

2016. febr. 25. 22:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Igen, mivel a legjobb barátnőm, érdekel a véleménye, szerinte nagyjából 3 hónap elteltével fogom a barátomat annyira megismerni. Persze ez páronként egyébként változó dolog.

Úgy érzem, itt nem fogok semmilyen rendes választ kapni ( az elsőn kívül ) mert tipikus magyar mentalitáshoz mérten csak lekezelni lehet a másikat, aki tudatlan/tapasztalatlan.

Ellenben köszi mindenkinek!:)

2016. febr. 26. 12:08
 9/9 A kérdező kommentje:
*első három
2016. febr. 26. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!