Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem a barátommal azt, hogy szerelmes vagyok egy lányba? (Bővebben lent. )
Na, ilyet sem szartam még. :D A haverjának nem meri elmondani, hogy szerelmes egy lányba! ;D Hát én beszarok. ;D Erre nincs mit mondanom, hanyatlik a generáció. :DDDD
De, hogy válaszoljak a kérdésedre: "Beleszerettem xy-ba!"
Úúuu, de bonyolult!! :D De most jót röhögtem, köszi szépen! :D
Jaj ne szívassátok már, olyan aranyos! :)))
Ha tényleg barátok vagytok, elmondhatod neki nyugodtan, hogy tetszik a lány. Ha neki is tetszik, akkor legalább meg tudjátok beszélni, hogy mindketten hagyjátok őt és így a barátságotok sem sínyli meg.
Egyébként szerintem viszonylag ritka, hogy a lányok fiatalabb fiúkkal jöjjenek össze, mert -mivel a lányok hamarabb érnek, a fiúk pedig később- a 2-3 év korkülönbség "ideális" egy kapcsolathoz. Egy 20-21 éves fiú van olyan érdeklődési, kapcsolati, érzelmi-értelmi szinten, mint egy 18-19 éves lány.
Megpróbálhatod, de az ilyen idős leányzók már inkább a komolyabb kapcsolatok, a férfiak és nem fiúk irányába tekintgetnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!