Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még van esélyem?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy szerelmes vagyok egy lányba aki az osztálytársam.Nagyon jóban vagyunk, kicsit több mint baráti viszony van közöttünk.Napi rendszerességgel kísérem őt suli után mert egy irányba megyünk, és ma is együtt mentünk, és elbeszélgettünk meg minden, és ma alkalom lett volna arra hogy megcsókoljam, látszott rajta is hogy akarja, de egyszerűen leblokkoltam, még soha nem voltam ilyen helyzetben és nem tudtam mit csináljak, így végül nem történt semmi, viszont ugyanúgy kedvesen váltunk el egymástól ahogy szoktunk.Holnap is ugyanarra fogunk menni, szerintetek még van esélyem arra hogy legyen ebből valami?Légyszíves komoly válaszokat írjatok mert nem tudom mit csináljak.2016. febr. 23. 19:40
1/3 anonim válasza:
Nem ismerem a lányt, nem tudom, hogy akar-e téged. Bocsi! :/
2/3 anonim válasza:
Tedd meg, és bánd meg, mielőtt megbánnád, hogy nem tetted meg! Vedd elő a tököd :D.. Egyszer elkel magad határozni, mindent, vagy semmit. Történ valami pozitív változás? Határozottság nagy előny.
3/3 anonim válasza:
Ha akkor akarta volna, akkor feltételezem pár nap alatt nem múltak el az érzései. Következőleg ne szarj be, hanem csináld, aztán meglátod. Egy próbát mindenképp megér, mert nem lesznek kétségeid, plusz esélyes, hogy komolyabbá is fordulhat a köztetek lévő viszony, ha tényleg ő is akarta (volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!