Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most akkor mi van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most akkor mi van ebből lehet valami? többi lent

Figyelt kérdés
na szóval ezzel az illetővel már egyszer összejöttem és sokáig tartott a kapcsolat aztán a szakítás óta kb 5 hónap telt el ha nem több és mostanába egyre többet szemezgetünk a suliba egyszer rám is írt beszéltünk is egy kicsit de természetesen facebookon de a valóéetbe inkább csak annyi szookott lenni hogy köszönünk egymásnak és ennyi ma volt közös tesink és kéziztünk és többször is szorosan átölelt

2016. febr. 23. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
ha eltöröd a tányért majd megragasztod ugyan olyan lesz?
2016. febr. 23. 17:15
 2/3 A kérdező kommentje:
jó persze igazad van nem lesz uo. de viszont nem is én törtem el
2016. febr. 23. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha akarjátok,kezdjétek újra. Ennyire egyszerű. Beszéljetek róla,aztán ha éreztek még egymás iránt valamit,akkor talán helyre tudjátok hozni. Talán meggondolatlanok voltatok 5 hónappal ezelőtt és mindketten megbántátok. Akkor meg,miért ne? De persze vigyázni kell ezzel is...
2016. febr. 23. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!