Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leirnatok a sztoritokat? (fiú lány barátság)
Szia! :)
Nálam évfolyamtársammal volt így, már 6 éve legjobb barátok voltunk/vagyunk.
Én elmondtam neki, hogy többet érzek mint barátság, kiderült ő is. :)
Ez már lassan egy éve, és azóta is együtt vagyunk... :)
14/L
Belem egyik legjobb fiu baratom szerelmes es ezt a napokban mondta el nekem. Sajnos, nemsajnos reszemrol ez az egesz viszonzatlan, de adott nekem egy ultimatumott, hogy tobbe o nem tud csak baratom lenni, szoval valasszak, hogy mit akarok. Aztan ezen elegge kiakadtam, hogy ha nem leszek a baratnoje akkor semmikepp nem kellek neki? Es igazabol ez a mondatom elegge utott nala, idot kert, hogy atgondolja, hogy mi legyen, de szerinte ebbol mar nem lesz baratsag.Es hat igen, azota nem beszeltunk.
18/L
Kicsit bénán sikerült elmondanom a lánynak, mivel voltak előzményei is. Matt részegen sikerült elmondanom neki úgy, hogy a fejem az ölében volt. Nagyon kiakadtam, mikor láttam egy másik fiúval, és végül ez lett belőle.. Osztálytársam volt és még mindig az. Nekem mai napig többet jelent, de Neki ez már semmis.. Azóta is vele kelek-fekszek.. Ez volt 1 éve.. Azóta a kapcsolatunk igazán a minimum alatt van, köszönés és doga válaszok..
Engem nagyon padlóra küldött a dolog, de Őt egy percig sem.. Ami viszont a legjobban fájt, hogy egy barátom miatt lett az egész, akit azóta ki nem állhatok, mivel a szemembe hazudott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!