Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a baj velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Na szòval...a barátnőm szép lány kedves is,ő a legjobb barátnőm,és én vagyok irigy,féltékeny rá.Csak tök mindegy mit csinálok....engem nem vesznek észre a fiúk...pedig már nem is egy mondta hogy szép vagyok.Viszont a barátnőmbe folyton szerelmesek,folyton járni akarnak vele.Már ez párszor idegesített,de gondoltam majd lesz egy fiú akinek én is tetszem és akar velem járni.De nem....fél éve várok de még csak egy bòkot sem kapok.Vagy csak én nem venném észre? Lehet...mert én azt szeretném ha annak az egy fiúnak tetszenék,ezért nem veszem észre a többit. Még az hogy a kapcsolatokban tényleg nagy szerepet játszik a facebook? Mert barátnőmnek ott mondják hogy szép,nekem pedig nincs facebookom.Még valami! A barâtnőmnek általában szét van engedve a haja...nekem pedig egyformán van szétengedve és összefogva.Ja és a ront egy szemüveg egy lányon? Vagyis én szemüveges vagyok a barátnőm nem...viszont a barátnőm arca kicsit pattanásos,az enyém nem annyira....ja és még a kézről...a vaskosabb vagy a zongoraujjak a "jobbak" ? Köszönöm előre is!!

2016. febr. 20. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem pont tetszik ha egy lány szemüveges de nem tudom megmondani miért :D az hogy nincs facebookod megint csak nagyon bejön nekem :D k***va akkor már nem lehetsz :D az hogy hogy áll a hajad lényegében mindegy van akinek összefogva jobban áll mint kiengedve :) így hogy kéz nem tudok mit mondani általában azoknak van vaskosabb keze aki alapból teltebb ami meg ronda... tehát a zongoraujjak csak mert ahhzo altalaban egy akrcsu test is tartozik 16/F
2016. febr. 20. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Kinek mi a szép,más kérdés ha előtted van minkét fél melyik a szebb,facebook az csak egy dolog,ott mindenki lehet szép:)
2016. febr. 20. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Van egy fajta szemuveg ami nem tudom miért de nagyon bejon egy lányon! ha nem is olyan szép a lány és felveszi azt a fajta szemuveget akkor nekem hihetetlenul tetszik szóval ha jól választassz akkor ez nem hátrány szerintem de kép alapján ahol te és a barátnod vagytok jobban megtudnám mondani hogy mi az ami benne megvan és benned nincs bár nem biztos hogy szebb nálad. az hogy nincs faced? hala istennek! :D ez csak elony így mindig tobbet akarnék veled lenni! és amúgy ha hiszed ha nem a kapcsolatok 75 százaléka megy tonkre a face miatt úgyhogy jobb ha senkinek nincs!
2016. febr. 20. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Aterzem a helyzeted

Ugyan ez van csak fiu vagyok

16

2016. febr. 21. 18:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 25. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!